Έρχεται το ηλεκτρικό Abarth 500e!

Τα αποκαλυπτήρια του Abarth 500e θα λάβουν χώρα στις 22 Νοεμβρίου και με αυτόν τον τρόπο θα εγκαινιάσει τη νέα της ηλεκτρική εποχή.

Το ηλεκτρικό Abarth 500e θα μας συστηθεί στις 22 Νοεμβρίου του 2022. Ουσιαστικά, με το συγκεκριμένο μοντέλο η Abarth εγκαινιάζει τη νέα της ηλεκτρική εποχή. Το ηλεκτρικό Abarth θα είναι βασισμένο στο Fiat 500e, αλλά οι επιδόσεις του θα είναι «πιο Abarth από ποτέ».

Επιπλέον, με αυτή την παρουσίαση θα δούμε τη νέα τροχιά ανάπτυξης της Abarth υπο τον όμιλο Stellantis. Τέλος, το κοινό θα παρακολουθήσει την διαδικτυακή παρουσίαση εδώ. 

Abarth: Νέες επιλογές και με αγωνιστική περιβολή

Ισχυρό το ηλεκτρικό Abarth 500e

Η ιταλική φίρμα δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το ηλεκτρικό Abarth 500. Ωστόσο, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι ισχυρότερο από το Fiat 500e των 118 ίππων και των 220 Nm ροπής. Ουσιαστικά, η Abarth θα το τοποθετήσει δίπλα στις ανανεωμένες εκδόσεις των μοντέλων με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Μάλιστα, τα εν λόγω μοντέλα φέρουν νέα στοιχεία εξοπλισμού. Επιπλέον, οι υποψήφιοι αγοραστές επιλέγουν κάθε είδους εξατομίκευση ανάλογα με τα γούστα τους, μέσα από μία απλοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα. 

Abarth Performance Creators: Οι φίλοι της Abarth επιλέγουν χρώμα

Νέες εκδόσεις και πακέτα εξοπλισμού 

Για τα μοντέλα 595 και 565 είναι πλέον διαθέσιμες οι εκδόσεις Turismo και Competizione. Επιπλέον, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής του χρώματος Orange Racing. Παράλληλα, σχετικά με τα πακέτα εξοπλισμού και επενδύσεων του εσωτερικού, είναι διαθέσιμες οι επιλογές Teck Pack και Comfort Pack.

Abarth 500e: Ένας «Σκορπιός» που… ηλεκτρίζει!

Ο Olivier Francois, CMO της Stellantis, δήλωσε: 

«Πριν από ενάμιση χρόνο, είπα ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουμε μία έκδοση Abarth του 500e. Τα καλά νέα είναι ότι εργαζόμαστε σκληρά για αυτό και μόλις το πετύχουμε, θα είναι αρκετά γρήγορο. Τα κακά νέα είναι ότι είναι πιο περίπλοκο από ό,τι αρχικά νόμιζα. Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα πραγματικό Abarth, δεν φτάνει μόνο το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Μόλις αποκτήσει την ισχύ και τη ροπή που θέλουμε, είναι πλέον δύσκολο να κρατήσουμε το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων ή τα ίδια φρένα. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να προσαρμοστεί». 

abb_img
spot_img