Ετοιμαστείτε για διακοπές με αυτό το Renault Kangoo!

To Renault Kangoo «Hippie Caviar Motel» είναι το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που προσφέρει τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ένα άλλο πρόσωπο του Renault Kangoo θα δούμε στην Έκθεση IAA Transportation, τον Σεπτέμβριο στο Αννόβερο. Πιο συγκεκριμένα, θα απολαύσουμε το νέο Showcar «Hippie Caviar Motel», το οποίο ακολούθησε το «Hippie Caviar Hotel» που είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι.

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο έχει μικρότερες διαστάσεις, καθώς αποτελεί… «Motel» και όχι «Hotel». Επιπλέον, είναι βασισμένο στο ηλεκτρικό Kangoo L2 E-Tech Electric.

Test Drive || Renault Captur Plug-in Hybrid: Σε βάζει στην πρίζα!

Ας γνωρίσουμε το Hippie Caviar Motel

Το νέο Renault «Hippie Caviar Motel» θα το αγαπήσουν όσοι λατρεύουν την περιπέτεια και τα σπορ. Άλλωστε, αποτελεί έναν συνδυασμό κατασκήνωσης και άνεσης. Παράλληλα, η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 285 χιλιομέτρων, ενώ 30 λεπτά σε φορτιστή είναι αρκετά για 170 χιλιόμετρα αυτονομίας.

H μπαταρία του ηλεκτρικού οχήματος έχει χωρητικότητα 45 kWh, ενώ φορτίζει με ισχύ έως 80 kW DC. Τέλος, διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 120 ίππων (90 kW).

Η ηχητική πανδαισία του νέου Renault Austral μαγεύει τα πλήθη

Τι άλλο διαθέτει αυτό το… τροχόσπιτο Renault Kangoo;

Αρχικά, δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του εσωτερικού του πρωτότυπου οχήματος της Renault. Ωστόσο, η γαλλική φίρμα διαβεβαιώνει για την ύπαρξη χώρων αποθήκευσης για τον εξοπλισμό, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ακόμη, στο πάνω μέρος ξεχωρίζουν οι ράγες μεταφοράς σκι, καθώς και μία γυάλινη πανοραμική οροφή που επιτρέπει την παρατήρηση των αστεριών.

Τέλος, στο πλαίσιο της μείωσης των εκπομπών άνθρακα, τα ράφια και το δάπεδο είναι από ανακυκλωμένα ελαστικά και φελλό.

abb_img
spot_img