Η Alfa Romeo σβήνει «112 κεράκια» και το γιορτάζει!

H Alfa Romeo το γιορτάζει και το φωνάζει, με πλήθος εκδηλώσεων για τους Alfisti, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο της στο Arese.

Ήταν 24 Ιουνίου του μακρινού 1910 όταν η ιταλική φινέτσα βρήκε έκφραση στο «πρόσωπο» της νεοσύστατης τότε Alfa Romeo. Η ιταλική φίρμα κλείνει αύριο 112 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τους φίλους της από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στο επίκεντρο βεβαίως θα είναι το Μουσείο της στο Arese, όπου θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις από την Παρασκευή 24 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 26 Ιουνίου. Σε αυτές θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι βρεθούν εκεί και όχι μόνο, καθώς θα είναι δυνατή και η συμμετοχή μέσω διαδικτύου.

Live Unpredictably: H Alfa Romeo Tonale μας καλεί να ζήσουμε απρόβλεπτα!

Οι φίλοι της Alfa Romeo θα έχουν ενεργή συμμετοχή

H Alfa Romeo το γιορτάζει και το φωνάζει, με πλήθος εκδηλώσεων για τους Alfisti στο Μουσείο της στο Arese. Highlight θα είναι η παρέλαση των φίλων της μάρκας με τις αγαπημένες τους «Ιταλίδες» στην πίστα του Μουσείου. Σηματοδοτώντας παραδοσιακά, όπως κάθε χρονιά την αρχή και την ολοκλήρωση των εορτασμών.

Οι πρώτες Alfa Romeo Tonale είναι σε καλά χέρια

Η Alfa Romeo σβήνει «112 κεράκια» και το γιορτάζει!

Ο εορτασμός για την 112η επέτειο απευθύνεται στα Club των φίλων της μάρκας ανά τον κόσμο. Αφιερώνοντας ειδικά για αυτά έναν χώρο στο Μουσείο, όπου θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο, τα οποία θα απεικονίζουν το πάθος και την αγάπη των φίλων της φίρμας.

Επιπλέον, εξωτερικά του Μουσείου θα κάνει τα εγκαίνια του το Trees4Clubs, όπου κάθε Club θα φυτέψει ένα δέντρο. Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο ενώνουν τις «ρίζες» του με το κέντρο της μάρκας.

Η Alfa Romeo Giulia περνάει και αυτή στην «ηλεκτρική» εποχή!

Ειδική αναφορά στην Giulia

Η αποκάλυψη των σχετικών πλακετών θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου. Επιπλέον, η Κυριακή 26 Ιουνίου εστιάζει στα 60α γενέθλια της Giulia. Ενός μοντέλου ορόσημο για την Alfa Romeo, το οποίο αποτελεί παράλληλα το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής. Δεκάδες Giulia από τη δεκαετία του 1960 και του 1970 θα κάνουν την εμφάνισή τους στην πίστα του Μουσείου.

Η Alfa Romeo σβήνει «112 κεράκια» και το γιορτάζει!

Τέλος, αυτό δεν θα είναι το μόνο ξεχωριστό όχημα που θα δουν από κοντά οι επισκέπτες. Άλλωστε, οι διοργανωτές φρόντισαν να έχουν διαθέσιμα δύο επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας, τα «455» και «Mille», δείχνοντας μία ιδιαίτερη πτυχή της μάρκας.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!