Η Audi «κλέβει» κομβικό στέλεχος από… τη Nio!

H Audi περνάει στην αντεπίθεση και παίρνει μέσα από τα χέρια της κινέζικης Nio, τον επικεφαλής σχεδιασμού των εσωτερικών της.

Η Audi ταράζει τα νερά της αυτοκίνησης κάνοντας μία μεταγραφή κομβικής και στρατηγικής σημασίας. Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική μάρκα πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Thibaut Dereymacker, επικεφαλής σχεδιασμού εσωτερικών της κινέζικης Nio.

Πρόσφατα, η Audi είχε μηνύσει την κινέζικη εταιρεία για παραβίαση των δικαιωμάτων των εμπορικών σημάτων της. Κατηγόρησε τη Nio ότι τα ονόματα ES6, ES7, ES8 που έχει δώσει σε οχήματά της, παραβιάζουν τα εμπορικά σήματα των S6, S7 και S8 της Audi.

Audi: Νέος κόμβος φόρτισης στη Ζυρίχη

Η Audi περνάει στην αντεπίθεση και σοκάρει τη Nio

Έτσι λοιπόν η γερμανική μάρκα βρήκε έναν άλλο τρόπο να συνεχίσει την επίθεσή της, παίρνοντας στην ομάδα της έναν σημαντικό παίκτη για τη Nio. Ο Dereymacker είναι υπεύθυνος για τον εσωτερικό σχεδιασμό των μοντέλων ET7 και ES6.

Για παράδειγμα, στην ανάπτυξη των λεπτομερειών των αεραγωγών και των ηχείων στο ES6. Επιπλέον, ήταν επικεφαλής και σε διάφορα ερευνητικά έργα, συμπεριλαμβανομένου του ΕΤ7.

Η Audi αναδεικνύει την έννοια της διαφορετικότητας

Ο Dereymacker επιστρέφει στην γερμανική φίρμα

Ωστόσο, για τον Dereymacker δεν είναι η πρώτη φορά που θα είναι στην ομάδα της Audi. Πριν την ένταξή του στη Nio, o σχεδιαστής ήταν στην γερμανική φίρμα για περίπου 6 χρόνια, αναπτύσσοντας πρωτότυπα αυτοκίνητα. Συμβάλλοντας επίσης και στον εσωτερική σχεδίαση του Audi Urban Concept, του Crosslane Concept και του Audi Q2, του μοντέλου παραγωγής.

H Audi επίσημος χορηγός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum του Νταβός

Ο ίδιος ανακοίνωσε τη «μεταγραφή» του μέσω του λογαριασμού του στο Linkedin και όντας ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην εταιρεία ανέφερε:

«Τώρα, ήρθε η ώρα να κοιτάξω το μέλλον και είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι θα ενταχθώ στην Audi. Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, καθώς η μάρκα ήταν πάντα στην καρδιά μου.  Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ σε μια τέτοια ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών και ηγετών σε αυτές τις συναρπαστικές στιγμές για τη βιομηχανία».

abb_img
spot_img