Η Audi συνεργάζεται με τη 4.screen!

Η Audi συνεργάζεται με τη 4.screen και δημιουργούν μία ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία στους κατόχους των αυτοκινήτων της.

Η συνεργασία της Audi με τη 4.screen θα προσφέρει στους πελάτες της γερμανικής φίρμας μία αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία. Πλέον, οι κάτοχοι Audi έχουν τη δυνατότητα χρήσης περισσότερων πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Mobility Experience Cloud (MXC).

Ουσιαστικά, το σύστημα πολυμέσων MMI θα προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες και προσφορές, από επιλεγμένους τρίτους, στους οδηγούς βάσει της τοποθεσίας τους. Το Mobility Experience Cloud, δηλαδή, της 4.screen συμπληρώνει το ήδη υπάρχον περιεχόμενο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Audi MMI.

Εντυπωσιακή αυτονομία για τα Q4 e-tron και Q4 Sportback e-tron

Η 4.screen

Η 4.screen έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και το πελατολόγιο της περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο.

Ουσιαστικά, η εταιρεία μέσω της πλατφόρμας Mobility Experience Cloud (MXC) επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τους οδηγούς σε πραγματικό χρόνο.

Παρέχει, δηλαδή, ένα τυποποιημένο και ψηφιακό περιβάλλον για επικοινωνία και αλληλεπίδραση, μέσω της οθόνης του οχήματος βάσει της τοποθεσίας του αυτοκίνητου.

Νέο πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης κρυστάλλων!

Ποια μοντέλα της Audi αφορά

Η νέα εμπειρία απαιτεί ένα στάνταρ περιβάλλον Mobility Experience Cloud της 4.screen στα ήδη υπάρχοντα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MIB2 και MIB3. Επομένως, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε μοντέλα Audi από το 2019 και μετά, σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Καλώς ήρθατε στο Audi Urbansphere Concept!

Προσωπικά δεδομένα και μελλοντικό στάδιο

Οι πελάτες της Audi έχουν τον πλήρη έλεγχο των πληροφοριών και των προσφορών, τις οποίες βλέπουν στην οθόνη τους. Μπορούν, δηλαδή, να προχωρήσουν σε αλλαγές των επιλογών τους μέσα από την Λειτουργία Απορρήτου (Privacy Mode). Τέλος, σε μελλοντικό στάδιο το σύστημα θα παρουσιάζει πληροφορίες κατόπιν αιτήματος του οδηγού.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!