Η Bentley Bacalar δίνει έμπνευση σε αεροσκάφη!

Η Flexjet αξιοποιεί τα σχεδιαστικά στοιχεία της Bentley Bacalar, για τη δημιουργία ενός μοναδικού ιδιωτικού αεροσκάφους και ενός ελικοπτέρου.

Ακούστε το άρθρο

Ο Kenn Ricci, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Flexjet, είναι πελάτης της Bentley για περισσότερο από μία δεκαετία. Επιπλέον, η εμπειρία του με τη βρετανική εταιρεία, περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα που δημιούργησαν από κοινού.

Αυτό τον οδήγησε να εξετάσει το πώς η εξατομίκευση κατά παραγγελία, θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στον δικό του επιχειρηματικό κλάδο. Έτσι σε συνεργασία με τη Mulliner Design, δημιούργησε δύο νέα αεροσκάφη. Μάλιστα, αυτά ήταν εμπνευσμένα από μία από τις σπανιότερες δίθυρες Bentley της σύγχρονης εποχής, της προσωπικής του Bentley Bacalar.

Αντανακλώντας την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και τον εξαιρετικό σχεδιασμό, το νέο ιδιωτικό αεροσκάφος Gulfstream G650 της Flexjet και το ελικόπτερο Sikorsky S-76, αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοναδικές προδιαγραφές της Bacalar.

Μεγαλύτερη αυτονομία για την υβριδική Bentley Bentaya

Δύο νέα αεροσκάφη με αύρα από Bentley Bacalar

Η χρωματική επιλογή Julep της Balacar, ενέπνευσε την αλλαγή στα χρώματα των αεροσκαφών της Flexjet, από κόκκινο-χρυσό σε ασημί-πράσινο. Στη καμπίνα, τα καθίσματα των Gulfstream G650 και Sikorsky S-76 διαθέτουν εξωτερικές ραφές και δερμάτινες επενδύσεις Linen και Beluga.

Το ηλικίας 5.000 ετών ξύλο «Riverwood» αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του ταμπλό της Bacalar. Προφανώς, ενέπνευσε και τις αντίστοιχες επενδύσεις των δύο αεροσκαφών. Οι σατινέ σε απόχρωση χαλκού λεπτομέρειες της Bacalar κοσμούν τις καμπίνες, όπως το χαλί με το «διαμαντένιο» σχεδιαστικό μοτίβο.

Bentley Mulliner Batur: Πρότυπο για τα ηλεκτρικά της μάρκας!

 

Η ζήτηση της Mulliner αυξάνεται σε εκθετικό ρυθμό

Η Flexjet προσφέρει εξατομικευμένες πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες, αλλά δεν είναι η μόνη που αναγνωρίζει τα οφέλη της εξατομίκευσης κατά παραγγελία. Από το 2020, το ποσοστό των υποψήφιων αγοραστών που επιλέγουν μία Bentley με χαρακτηριστικά Mulliner, παρουσιάζει αύξηση σε εκθετικό ρυθμό.

Η ζήτηση για τα ειδικά χρωματικά φινιρίσματά της έχει υπερδιπλασιαστεί και ο αριθμός των εξατομικευμένων παραγγελιών έχει τριπλασιαστεί.

To ουίσκι «The Macallan Horizon» θα ταξιδέψει με Bentley!

Η πρώτη και αυθεντική Bacalar, γνωστή και ως Car Zero, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο αεροδρόμιο του Farnborough για να συναντήσει το Gulfstream G650, πριν από την πτήση του για Νέα Υόρκη.

Επιπλέον, το Sikorsky S-76 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση The Quail, στο πλαίσιο του Monterey Car Week στην Καλιφόρνια τον περασμένο Αύγουστο.

abb_img