Η Bentley ψάχνει τα ταλέντα του μέλλοντος

Η Bentley Motors ανακοίνωσε ότι ανοίγουν 38 θέσεις μαθητείας για παθιασμένα άτομα που θέλουν να ενταχθούν στη μάρκα.

Η Bentley Motors ανακοινώνει ότι ανοίγουν 38 θέσεις μαθητείας για παθιασμένα άτομα που θέλουν να έρθουν στη μάρκα. Και να συμμετάσχουν στην φιλόδοξη στρατηγικής Beyond100.

Οι μαθητευόμενοι, μαζί με τους 4.000 εργαζόμενους θα πάνε στο ανθρακικά ουδέτερο εργοστάσιο του Crewe. Και θα είναι μέρος της αμιγώς ηλεκτρικής εποχής της Bentley.

Υπάρχουν 38 θέσεις που εστιάζουν στην ηλεκτροκίνηση, το ψηφιακό λογισμικό και τη διαχείριση έργων. Οι ευκαιρίες είναι από το Επίπεδο 2 έως το Επίπεδο 6, σε κλάδους Βιομηχανίας, Μηχανικής, Ποιότητας, Προμηθειών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορικής και Οικονομικών. Τα προγράμματα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη. Και δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητευόμενους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Να εργαστούν και να αποκτήσουν αναγνωρισμένα προσόντα δίπλα σε ειδικούς του κλάδου.

Εμπειρία από το πρόγραμμα

«Το Bentley Apprenticeship είναι ένα από τα προγράμματα με τη μεγαλύτερη διάρκεια και ανταμοιβή στον κόσμο. Και αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να καλλιεργήσουμε ταλέντο και να ενδυναμώσουμε την επόμενη γενιά οραματιστών. Οι νέες ιδέες, οι διαφορετικές προοπτικές και οι καινοτόμες δυνατότητες είναι ζωτικής σημασίας. Καθώς μεταμορφώνουμε ολόκληρη την εταιρεία με τη στρατηγική μας Beyond100. Με τους  μαθητές θα έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον μας. Κρατώντας μας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της βιώσιμης πολυτελούς κινητικότητας» είπε η Δρ. Η Karen Lange, Μέλος του Συμβουλίου Ανθρώπινου Δυναμικού της Bentley.

Αποκλειστικό ταξίδι για ιδιοκτήτες Bentley και όχι μόνο

Σχολιάζοντας την εμπειρία τους, η Emily Ruscoe, Degree Apprentice in Body & Trim Engineering, είπε: « Η Bentley είναι μια πολύ σεβαστή και αξιόπιστη εταιρεία. Από όλες τις θέσεις μαθητείας που κοίταξα, αυτές που πρόσφερε η Bentley ήταν οι πιο συναρπαστικές και ευεργετικές για την εξέλιξή μου. Η μαθητεία στην Bentley είναι πολύ σημαντική. Νιώθεις πολύτιμο μέλος της ομάδας. Σε σέβονται, σε εμπιστεύονται και σου δίνουν ευθύνες από την αρχή. Η υποστήριξη που έλαβα από τον διευθυντή μου και την ομάδα Early Careers βοήθησε στην αυτοπεποίθησή μου».

Μάλιστα η Bentley είναι ο μόνος κατασκευαστής αυτοκινήτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης.

Οι θέσεις είναι άμεσα διαθέσιμες για όσους τελειώνουν το σχολείο ή το κολέγιο. Και για όσους αναζητούν αλλαγή καριέρας. Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις μαθητείας και τον τρόπο υποβολής αίτησης, στο www.careers.bentleymotors.com. Οι αιτήσεις λήγουν στις 18 Φεβρουαρίου 2024.

abb_img
spot_img