Η BMW Σειρά 4 αναβαθμίζεται στα σημεία!

Η νέα Σειρά 4 Coupe και Convertible της BMW αποκτά αναβαθμισμένη εμφάνιση, τεχνολογία, όπως επίσης και απόδοση.

H BMW παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της BMW 4 Series, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τόσο, του μοντέλου Coupe και Convertible. Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική μάρκα παρουσίασε μία σειρά από σημαντικές αλλαγές και επεκτάσεις, που προσθέτουν περισσότερη πολυτέλεια και απόδοση στα εν λόγω μοντέλα.

Ειδικότερα, η νέα σειρά ξεχωρίζει για τις ελαφρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που έδωσαν το κάτι παραπάνω στη εμφάνιση τους. Για την ακρίβεια, διαθέτουν πιο ευκρινείς προβολείς και διαθέσιμα πίσω φώτα Laserlight, ενώ η μεγάλη μάσκα παραμένει, με ένα ματ περίγραμμα χρωμίου.

BMW Σειρά 5: Ζήσε την απόλυτη gaming εμπειρία!

Και εσωτερική αναβάθμιση στη Σειρά 4 της BMW

Φυσικά, μικρές ενημερώσεις υπάρχουν και στο εσωτερικού των μοντέλων, προσφέροντας βελτιωμένη εργονομία. Πιο αναλυτικά, προσφέρει πιο απλό χειρισμό του κλιματιστικού και μειωμένο αριθμό φυσικών πλήκτρων. Η κυρτή οθόνη χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και άλλων λειτουργιών.

Επίσης, οι ενημερώσεις αφορούν και σπορ καθίσματα, ατμοσφαιρικό φωτισμό και νέους αεραγωγούς. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το iDrive 8.5 και μια οικεία κυρτή οθόνη.

Όσον αφορά τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις, η Σειρά 4 ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος BMW OS 8.5. Εξασφαλίζοντας φυσικά, υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας.

Νέα BMW Σειρά 5: Ηλεκτρική και πιο δυναμική από ποτέ!

Κινητήρες και Υβριδική Τεχνολογία

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει αποδοτικούς βενζινοκινητήρες, diesel και υβριδική τεχνολογία 48V. Το υβριδικό σύστημα προσφέρει επιπλέον 8 kW για καλύτερες επιδόσεις και αποδοτικότητα. Αυτό προσφέρει καλύτερες επιταχύνσεις και βελτίωση της αποδοτικότητας, ενώ επιτρέπει στο αυτοκίνητο ταχύτητες και χωρίς μεγάλο φορτίο. Επιπλέον, τροφοδοτεί το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου για καλύτερη απόδοση.

Τέλος, η BMW παρουσιάζει ένα εξελιγμένο μοντέλο που ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία και τον πολυτελή σχεδιασμό που χαρακτηρίζει την εταιρεία. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά οι λάτρεις της μάρκας αναμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να κατακτήσουν το δικό τους ανανεωμένο μοντέλο Σειρά 4.

abb_img
spot_img