Η BMW Σειρά 7 παίζει μεγάλη… μπάλα!

Στην κυρτή οθόνη της πολυτελούς BMW Σειράς 7, θα προβάλλονται οι αγώνες ποδοσφαίρου της Bundesliga, μέσω μίας πιλοτική εφαρμογής.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Σειρά 7 της BMW αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον τομέα της τεχνολογίας. Τώρα, το BMW Group και η DFL (Deutsche Fußball Liga) έκαναν μία ξεχωριστή ανακοίνωση που αφορά την γερμανική φίρμα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι η BMW δοκιμάζει στην νέα «7άρα» μία πιλοτική εφαρμογή (app) με περιεχόμενο της Bundesliga. Και μάλιστα, θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής οχημάτων με ένα τέτοιο εγχείρημα.

Test Drive || BMW i4 M50: Ηλεκτρική… αστραπή 544 ίππων!

Bundesliga στην BMW Curved Display της Σειράς 7

Με την εφαρμογή της BMW στη Σειρά 7, θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες της ανώτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη μέσω της κυρτής οθόνης BMW Curved Display, στο κέντρο του ταμπλό.

Σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα, η εφαρμογή Bundesliga θα διανέμεται ασύρματα (over-the-air) στο πολυτελές μοντέλο. Ωστόσο, αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία. Βέβαια, η BMW δηλώνει ότι σύντομα θα είναι και σε άλλες χώρες στις περιοχές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί επίσης να επεκταθεί μελλοντικά σε μοντέλα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Το πιλοτικό πρόγραμμα αρχικά θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου του 2024.

BMW i Vision Dee Concept: Αυτό είναι το… μέλλον!

Η BMW Σειρά 7 παίζει μεγάλη… μπάλα

Πάνω από όλα η ασφάλεια των επιβατών

Φυσικά, οι επιβάτες θα παρακολουθούν το περιεχόμενο των βίντεο της εφαρμογής Bundesliga, μόνο όταν το όχημα είναι σταματημένο. Προφανώς, η επιλογή αυτή εστιάζει στη μη απόσπαση της προσοχής του οδηγού, για λόγους ασφάλειας. Μάλιστα, όταν η BMW Σειρά 7 είναι εν κινήσει, τότε θα είναι δυνατή μόνο η ακρόαση μιας ηχητικής ροής του περιεχομένου.

Η εφαρμογή εστιάζει σε on-demand περιεχόμενο, όπως τα καλύτερα στιγμιότυπα ή δεδομένα αγώνων, καθώς και σε επιλεγμένο ζωντανό περιεχόμενο. Φυσικά, η απεικόνιση των αγώνων μέσω της εφαρμογής θα είναι ειδικά προσαρμοσμένη για το όχημα.

Το BMW Group αλλάζει μοντέλο πωλήσεων!

Για να γίνει χρήση της εφαρμογής Bundesliga, ο χρήστης θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει την προσωπική του eSIM στο όχημα. Έτσι, οι κεραίες του οχήματος, θα του επιτρέψουν να κάνει χρήση δικτύου υψηλής ταχύτητας 5G. Φυσικά, η παροχή αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του προσωπικού του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τη BMW, από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία, η εφαρμογή Bundesliga θα είναι σε συνεχή βελτίωση από την εταιρεία.

Editorial