Η BMW θέλει να «εκθρονίσει» την Tesla!

Μεγάλα σχέδια την πορεία των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων έχει η BMW, στοχεύοντας να είναι πρωταθλήτρια στις πωλήσεις τα επόμενα χρόνια.

Ακούστε το άρθρο

Μεγαλόπνοα σχέδια για τα ηλεκτρικά της οχήματα φαίνεται πως έχει η BMW, σκοπεύοντας στο άμεσο μέλλον να αυξήσει τις πωλήσεις τους.

Nα βάλει ΣΤΟΠ στην κυριαρχία της Tesla

Η γερμανική εταιρεία φιλοδοξεί συγκεκριμένα, μία στις δύο πωλήσεις της να είναι ηλεκτρική μέχρι και το 2030. Ενώ παράλληλα θέλει να «τελειώσει» την κυριαρχία της Tesla στις πωλήσεις ηλεκτρικών στις ΗΠΑ.

BMW iX M60: Στην Ελλάδα με 619 ίππους!

Μια κυριαρχία που δεν έχει φρένο, καθώς όπως μαρτυρούν και τα νούμερα, η αμερικάνικη εταιρεία είναι πρώτη στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων. kαι μάλιστα με διαφορά!

Οι αριθμοί «λένε» την πικρή αλήθεια

Φέτος, η φίρμα στοχεύει να πουλήσει 200.000 ηλεκτρικά παγκοσμίως, ενώ το 2023 θέλει να διπλασιάσει τις πωλήσεις.

Στην Ελλάδα οι νέες BMW i4 eDrive40 και M50

Αυτά τα νούμερα απέχουν παρασάγγας από τις πωλήσεις που σημείωσε η Tesla το 2021. Αναλυτικότερα, ήταν περισσότερες από 930.000, ενώ το 2022 όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα ξεπεράσουν το 1.000.000.

Με αυτοπεποίθηση η BMW

Αψηφώντας τα δεδομένα, η BMW ευελπιστεί ότι η Tesla θα «φύγει από το θρόνο της, χάνοντας το πλεονέκτημα που έχει στην αγορά.

Η BMW i4 ταξιδεύει και στην Κίνα

Αυτή την πεποίθηση ενισχύει το γεγονός,  ότι τα τελευταία δύο χρόνια τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα επέλεγαν κατά κύριο λόγω οι early adopters. Δηλαδή, μια ομάδα των αγοραστών που είναι πρόθυμη να αγκαλιάσει γρήγορα μια νέα τεχνολογία. Από τα πρώτα κιόλας στάδια ανάπτυξης της.

Πλέον, τα ηλεκτρικά είναι πολύ ελκυστικά και δημοφιλή σε ένα ευρύτερο κοινό. Έτσι, λόγω αυτού η γερμανική φίρμα ελπίζει σε ραγδαία αύξηση των πωλήσεων.

Το «όπλο» της BMW

Το όπλο στη φαρέτρα της εταιρείας για να «πολεμήσει» την Tesla είναι η νέα BMW i4. Την οποία θεωρεί αντίπαλο του Tesla Model 3. Μέχρι στιγμής, τα βιβλία παραγγελιών για το μοντέλο, αλλά και για την BMW iX, είναι γεμάτα. Τέλος, ο χρόνος παράδοσης είναι στους 6 μήνες αναφορικά με την αμερικανική αγορά.

abb_img