Η Czinger παρουσίασε… δύο νέα μοντέλα!

Η αμερικανική Czinger παρουσίασε στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey δύο νέα μοντέλα, τα οποία θα έχουν υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Το Hyper GT και το 21 C V Max είναι τα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Czinger, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αυτοκινήτου στο Monterey. Ωστόσο, η αμερικανική μάρκα από την Καλιφόρνια, δεν αποκάλυψε πολλά σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Αρχικά, το Hyper GT δείχνει το δρόμο για τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας. Συνδυάζει την κλασική εμφάνιση ενός coupe με τη δυνατότητα μεταφορά τεσσάρων ατόμων. Επίσης, εντυπωσιάζουν οι μεγάλες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω για μεγαλύτερη άνεση των επιβατών.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω μοντέλο θα έχει υβριδικό κινητήριο σύνολο. Περαιτέρω πληροφορίες θα γίνουν γνωστές, όταν η εταιρεία οριστικοποιήσει τις παραμέτρους του οχήματος για να μπει στην παραγωγή.

To Alieno Unum είναι όντως… εξωγήινο hypercar!

Το 21 C V Max της Czinger θα είναι το κορυφαίο όλων

Από την άλλη, το 21 C V Max είναι μία αναβαθμισμένη παραλλαγή του Czinger 21 C, το οποίο θα έχει βελτιωμένη αεροδυναμική. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι το κορυφαίο hypercar, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, σε ότι αφορά τις επιδόσεις του. Πιο συγκεκριμένα, η τελική του ταχύτητα αναμένεται να ξεπεράσει τα 402 χλμ./ώρα.

Pininfarina Battista: «Ηλεκτρικό» χάρμα ιδέσθαι!

Το 21 C V Max διαθέτει έναν V8 twin-turbo κινητήρα 2,88 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με απόδοση 1.250 ίππων. Παράλληλα, διανύει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 1,9 δευτερόλεπτα, ενώ είναι και διθέσιο.

Τέλος, τα πρώτα 21 C V Max θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους, πιθανότατα στα τέλη του 2023. Επιπλέον, μέχρι το 2030 η μάρκα θέλει να προσφέρει 6 ή 7 μοντέλα στις αγορές, με το καθένα να ανήκει σε διαφορετική κατηγορία.

abb_img
spot_img