Η Dacia «τρολάρει» την BMW!

Με την BMW να ζητάει συνδρομή για τη λειτουργία θερμαινόμενων καθισμάτων στα μοντέλα της, η Dacia βρίσκει «πάτημα» για επικό τρολάρισμα.

Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα, η BMW ανακοίνωσε ότι η λειτουργία των ηλεκτρικά θερμαινόμενων καθισμάτων στα μοντέλα της θα είναι ενεργή μέσω συνδρομής. Φυσικά, αρκετοί είναι αυτοί που κατακρίνουν μία τέτοια κίνηση, μιας και τα μοντέλα της διαθέτουν ένα σύστημα άνεσης το οποίο δεν είναι σε άμεση διαθεσιμότητα.

Μάλιστα, αυτό έγινε αφορμή ώστε η Dacia να «εφεύρει» ένα ιδιαίτερο τρόπο ώστε να τρολάρει την επιλογή της γερμανικής φίρμας. Επιπλέον, η εταιρεία χλεύασε τον Γερμανό κατασκευαστή, παρομοιάζοντας τα μοντέλα της BMW ως άλλες συνδρομητικές μηχανές βιντεοπαιχνιδιών.

Dacia Spring: Νέα… Extreme έκδοση με 65 ίππους

Η Dacia προσφέρει δωρεάν θερμοφόρες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Σε μία προσπάθεια να τονίσει την αντίθεσή της, η Dacia έρχεται να σώσει τους οδηγούς τους κρύους μήνες και χαρίζει θερμοφόρες. Μάλιστα, οι θερμοφόρες έχουν το όνομα «Heated Seat Saviours» και διαθέτουν το νέο λογότυπο της ρουμάνικης φίρμας. Η κίνηση αυτή αποτελεί μία έμμεση απάντηση της Dacia στους πελάτες της, ότι τα μοντέλα της μάρκας θα παραμείνουν προσιτά στο ευρύ κοινό.

Dacia Jogger Hybrid 140: Tο 2023 με 900+ χιλιόμετρα αυτονομία

Επιπλέον, σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει τέτοιου είδους τακτικές στον εξοπλισμό των οχημάτων της. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, τα θερμαινόμενα καθίσματα στο μοντέλα της Dacia, ανήκουν στο εξοπλισμό μόνο των κορυφαίων εκδόσεων.

Διαθέσιμα τα «Heater Seat Saviours» μέσω αντιπροσωπειών

Η Dacia τρολάρει λέγοντας ότι τα «Heated Seat Saviours» θα δοθούν σε οδηγούς, που δεν αισθάνονται άνετα με το πρόσθετο κόστος. Επιπλέον, οι θερμοφόρες θα είναι διαθέσιμες και μάλλον… συλλεκτικές αφού θα υπάρχουν μόλις 75 κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα, θα τις προσφέρουν τρεις αντιπροσωπείες του Ηνωμένου Βασιλείου από τη 1 έως τις 2 Φεβρουαρίου, 09:00 με 16:00.

Η μυστική συνταγή επιτυχίας του Dacia Sandero

Τέλος, ο Luke Broad, Διευθυντής της Dacia για το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε:

«Τα “Heated Seat Saviours” είναι λίγο διασκεδαστικά. Όμως, υπενθυμίζουν την κατεύθυνση που ακολουθεί η ευρύτερη βιομηχανία όσον αφορά την πρόσβαση σε λειτουργίες βάσει συνδρομής. Το να ζητάς από κάποιον να πληρώσει επιπλέον για να ενεργοποιήσει τον εργοστασιακό εξοπλισμό σίγουρα δεν είναι Dacia!

Πιστεύουμε στην απλότητα, προσφέροντας στους πελάτες μας τεχνολογία που κάνει την οδήγηση πιο άνετη με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην αρχική τιμή ενός αυτοκινήτου. Είτε οι καταναλωτές βλέπουν τα θερμαινόμενα καθίσματα ως απαραίτητα είτε όχι, η δέσμευσή μας στην αξία και την εμπειρία ιδιοκτησίας χωρίς προβλήματα σημαίνει ότι θα τους ζητήσουμε μόνο να πατήσουν ένα κουμπί για να τα απολαύσουν».

abb_img