Η Ducati MotoE έτοιμη να ηλεκτρίσει τις πίστες!

Η ηλεκτρική Ducati MotoE βγήκε στην πίστα και εντυπωσίασε με την αεροδυναμική της εμφάνιση, τις επιδόσεις, αλλά και τον ήχο της.

Ακούστε το άρθρο

Η νέα ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσικλέτα Ducati MotoE έκανε την εμφάνισή της στην πίστα, στο πλαίσιο δοκιμών, σαγηνεύοντας τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα, η ιταλική φίρμα μοτοσικλετών, αποκάλυψε το πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο V21L στην πίστα της Βαλελούνγκα, στην Ιταλία.

Ducati: Νέα e-Bikes για το 2022

Με βελτιωμένη αεροδυναμική η Ducati MotoE

Η μάρκα έχει εξοπλίσει την μοτοσικλέτα με ξεχωριστά φέρινγκ, πιο κλειστά για να πετύχει καλύτερη αεροδυναμική. Ενώ, ο σχεδιασμός της έχει ως βάση τη μικρότερη αντίσταση του αέρα. Οι δοκιμές της έχουν ξεκινήσει από το Δεκέμβριο. Ωστόσο για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της στο κοινό, μέσω βίντεο που κυκλοφόρησε η Ducati.

Harley-Davidson: H LiveWire επεκτείνεται ηλεκτρικά

Στο βίντεο, εντυπωσιακότερο όλων είναι ο ήχος της που σε ταξιδεύει. Ο τρόπος που επιταχύνει σε συνδυασμό με τον τρόπο που ανεβάζει στροφές, παραπέμπει σε αυτοκίνητα της Formula 1.

Δοκιμή ενόψει πρωταθλήματος

Το πρωτότυπο V21L θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μοτοσικλετών, το 2023. Η δοκιμή έγινε για την αξιολόγηση της αυτονομίας, της αξιοπιστίας, καθώς και της οδηγικής συμπεριφοράς της μοτοσικλέτας.

Το SEAT MÓ 125 δοκιμάζεται σε άμμο και χιόνι!

Στο τιμόνι της Ducati MotoE ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Alex De Angelis, ο οποίος είναι επίσημα μέλος της ομάδας εξέλιξης.

Τέλος, η ιταλική μάρκα δεν προσφέρει προς το παρόν, ούτε έχει επίσημα σχέδια για ηλεκτρική μοτοσικλέτα δρόμου. Ενδεχομένως, η αγωνιστική μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στο βίντεο, να φέρει μια σειρά από τις μηχανές που θα κυκλοφορούν στους δρόμους και όχι μόνο στις πίστες.

abb_img