Η ερευνητική ομάδα Oceanos NTUA στο Podcast του CarsElectric.gr

Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας Oceanos NTUA, Κωνσταντίνα Δελήογλου και Διονύσης Ταπίνης, στο Podcast του CarsElectric.gr.

Η Oceanos NTUA είναι μία ερευνητική ομάδα από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών και Μηχανικών Ναυπηγών. Με έτος ίδρυσης το 2016 εκπροσωπεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε διαγωνισμούς πράσινης ενέργειας.

Ξεχωρίζει η συμμετοχή της ομάδας στον διαγωνισμό Monaco Energy Boat Challenge 2023, όπου  κατέλαβε τη θέση. Μάλιστα, εκεί σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της διαχρονικά.

Στο σημερινό Podcast του CarsElectric.gr είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τους 2 team managers της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, είχαμε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με την Κωνσταντίνα Δελήογλου και τον Διονύση Ταπίνη, οι οποίοι μας έδωσαν πολλές πληροφορίες σχετικά με την Oceanos. Επιπλέον, η Φωτεινή Γιαννακοπούλου από το τμήμα Μάρκετινγκ της ομάδας, μίλησε για την εμπειρία της ως μέλος της Oceanos NTUA.

Η ερευνητική ομάδα Oceanos NTUA στο Podcast του CarsElectric.gr

ElectriCITY Podcast: Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στο CarsElectric.gr

Ειδικότερα, μας μίλησαν για τη δομή της ομάδας, τις υπό-ομάδες που την αποτελούν, καθώς επίσης και τον τρόπο συνεργασίας τους. Επιπλέον, μας μίλησαν για τους γενικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Όπως επίσης και για τις δυσκολίες που έχουν συναντήσει μέχρι σήμερα, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετώπισαν.

Τέλος, μας μίλησαν και για το νέο σκάφος που κατασκευάζουν, με το οποίο θα συμμετέχουν και φέτος στον διαγωνισμό Monaco Energy Boat Challenge. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη πορεία τους προς το Μονακό και τους ευχαριστούμε για την όμορφη συζήτηση.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο Podcast του CarsElectric.gr εδώ:

abb_img
spot_img