Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής στο Carselectric.gr

Ο δήμος Ηρακλείου με «επιθετική» πολιτική και ενέργειες, κατάφερε να διαθέτει αυτή την στιγμή, 4 ηλεκτρικά οχήματα, με option για άλλα τόσα!

Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Κος Νίκος Μπάμπαλος, αποδεικνύει στην πράξη τις κοινωνικές και ιδιαίτερα «πράσινες» οικολογικές ευαισθησίες, τόσο του ιδίου, όσο και των ανθρώπων του δήμου που ηγείται.

Στην πρόσφατη συνέντευξη μας, ο δήμαρχος μας ανέφερε, τις καινοτόμες προσπάθειες για την μετάβαση στην σύγχρονη ηλεκτρική εποχή. Όσον αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις των δημοτών του, ευεργετώντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. 

Χρειάζονται περισσότερα κίνητρα προς τον πολίτη για την γρήγορη ηλεκτρική μετάβαση και μια νέα κουλτούρα, όπως μας δήλωσε. Ο δήμος Ηρακλείου με «επιθετική» πολιτική και ενέργειες, κατάφερε να διαθέτει αυτή την στιγμή: τέσσερα ηλεκτρικά οχήματα, απο τα οποία τρία για την καθαριότητα και ένα για το τμήμα αδέσποτων ζώων.

Υπάρχει επίσης και ένα μικρότερο ηλεκτρικό όχημα «σκούπα», ευέλικτο σε στενούς δρόμους. Για το επόμενο διάστημα, ο δήμος έχει προγραμματίσει την αγορά δύο ακόμα ηλεκτρικών πούλμαν. Τόσο για τις μεταφορές των πολιτών, όσο και των παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου.

Ακούστε ολόκληρη την εξαιρετική και δομημένη συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος στο carselectric.gr, στο Podcast που ακολουθεί!

abb_img