Η Everrati και η W Motors θα αναπτύξουν και θα κατασκευάσουν από κοινού EVs

Η W Motors θα λειτουργήσει ως κατασκευαστικός συνεργάτης της Everrati στη Μέση Ανατολή και θα κατασκευάσει ειδικά ηλεκτρικά οχήματα.

Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος οίκος ειδικός σε ανακαίνιση ηλεκτρικών οχημάτων Everrati, συνεργάστηκε με την W Motors με έδρα το Ντουμπάι. Για να προωθήσει την ανάπτυξη και την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατά παραγγελία. 

Η W Motors, γνωστή για το υπεραυτοκίνητο Lykan HyperSport, θα αποκτήσει πρόσβαση στα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης Powered by Everrati B2B. Ως μια εξειδικευμένη αλλά μικρή αυτοκινητοβιομηχανία, θα ήταν καταστροφικά ακριβό για τη μάρκα, να αναπτύξει τα δικά της ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης.

Η Everrati θα διευρύνει τους ορίζοντές της

Οι λύσεις απο την Everrati, επιτρέπουν στις εταιρείες να επιταχύνουν την ανάπτυξη εξειδικευμένων ηλεκτρικών οχημάτων. Xρησιμοποιώντας ευέλικτο και επεκτάσιμο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και λογισμικό. Η Everrati λέει ότι αυτό το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, είναι ιδανικό για εταιρείες που κατασκευάζουν από 5 έως 500 αυτοκίνητα ετησίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Everrati, Justin Lunny, δήλωσε ότι η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στην εταιρεία να αναπτυχθεί. Αλλά και να προσελκύσει πελάτες στη Μέση Ανατολή. «Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει στην Everrati να επεκτείνει το αποτύπωμά της στη Μέση Ανατολή. Μια βασική αγορά για τα επαναπροσδιορισμένα και ηλεκτρισμένα οχήματά μας. Ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέψει στη W Motors, να αξιοποιήσει τις εσωτερικές μας, προηγμένες τεχνολογίες. Σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης OEM για μελλοντικά οχήματα».

Τι μπορούμε να περιμένουμε από την W Motors;

Τι σχεδιάζει λοιπόν η W Motors; Ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες, μπορούμε να περιμένουμε ένα ηλεκτρικό όχημα με μπαταρίες. Αλλά επίσης και «πολλά πράσινα οχήματα,  έξω από τον χώρο των πολυτελών υπεραυτοκίνητων».

Όποια κι αν είναι αυτά, η Everrati θα βοηθήσει την εταιρεία στην ανάπτυξη αυτών των νέων μοντέλων. Η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα κατασκευάσει ένα Expertise Center στο νέο εργοστάσιο της W Motors στο Dubai Silicon Oasis. Εκτός από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της W Motors, Ralph R. Debbas είπε ότι. Η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στην αυτοκινητοβιομηχανία να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες για το ειδικά κατασκευασμένο SUV Ghiath. Το οποίο, βοηθά την Αστυνομία του Ντουμπάι να καταπολεμήσει το έγκλημα με «στυλ».

Πηγή: CARBUZZ

 

abb_img