Η EVPOWER στο Podcast του CarsElectric.gr

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της EVPOWER , Θάνος Βοζίκης, μας απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων και όχι μόνο.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αποκτήσει μεγάλο κοινό και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, που αυξάνονται κάθε χρόνο. Ωστόσο, το «αιώνιο» άγχος που ονομάζεται φόρτιση δεν έχει πάψει να υπάρχει. Στην παρέα μας βρέθηκε η EVPOWER, αναλαμβάνοντας να απαντήσει σε κάποιες καίριες ερωτήσεις.

Από τη μία, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων – κυρίως όσοι μένουν σε πόλη –  έχουν άγχος για το που θα φορτίσουν. Από την άλλη, όσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ηλεκτρικού οχήματος, «κολλάνε» στον παράγοντα φόρτιση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Στόχος μας στο CarsElectric.gr είναι να κάνουμε ξεκάθαρο ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση και ότι την απαρτίζει, διώχνοντας το άγχος. Στο Podcast που ακολουθεί φιλοξενήσαμε τον Θάνο Βοζίκη, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της  EVPOWER . Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα μας θέματα, η EVPOWER είναι μία ελληνική εταιρεία προμήθειας και εγκατάστασης φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η EVPOWER… φορτίζει με Tesla Wall Connector Gen 3!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βοζίκης μιλάει για όλα όσα αφορούν την εγκατάσταση φορτιστών σε οικία ή στον χώρο εργασίας. Επιπλέον, απαντάει σε ερωτήσεις όπως για το αν επιτρέπεται η εγκατάσταση φορτιστή σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Ή αν είναι απαραίτητη κάποια άδεια για την εγκατάσταση φορτιστή. Και γενικότερα, μιλάει για πράγματα που αφορούν την εγκατάσταση φορτιστή, τα οποία είναι άγνωστα μέχρι στιγμής.

Επειδή, όμως, τα λόγια είναι περιττά, ακούστε το παρακάτω Podcast για να ξεδιαλύνετε κάθε απορία.

Μπορείτε να ακούσετε το Podcast εδώ:

abb_img
spot_img