Η Γκοργκόλης Α.Ε. κινεί… το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. προσφέρει ένα χρηστικό εργαλείο για τον υπολογισμό της επιδότησης από το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Μία νέα πλατφόρμα δημιούργησε η Γκοργκόλης Α.Ε., η οποία υπολογίζει εύκολα και γρήγορα το ποσό της κρατικής επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων. Ουσιαστικά, η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρικών δίκυκλων και τρίτροχων μοντέλων, τα οποία περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος του «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Επομένως, ο υπολογισμός του ύψους της επιδότησης κάνει ευκολότερη την αγορά ενός ηλεκτρικού δίκυκλου ή τρίτροχου. Η πλατφόρμα δηλαδή της εταιρείας, κάνει περισσότερο προσιτή την επιλογή του συνδυασμού της ηλεκτροκίνησης με τη μικροκινητικότητα.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ηλεκτρίζει την «Urban Mobility 2022»

Οι επιλογές της Γκοργκόλης Α.Ε.

Η νέα πλατφόρμα της εταιρείας περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσεως. Έτσι, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει συγκεντρωμένες όλες τις εναλλακτικές επιλογές για την αγορά του οχήματος.

Υπολογισμός επιδότησης και τελικής τιμής

Η νέα εφαρμογή προσφέρει ένα χρηστικό εργαλείο, το οποίο υπολογίζει την επιδότηση και ενημερώνει άμεσα την τιμή του οχήματος. Επιπλέον, είναι δυνατός ο υπολογισμός και των υπόλοιπων κριτηρίων, όπως είναι η κατηγορία των ΑΜΕΑ ή η δυνατότητα απόσυρσης.

Η νέα Daytona Diva 125e γοητεύει και… «ηλεκτρίζει»

Τέλος, η πλατφόρμα της Γκοργκόλης Α.Ε. δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στην πλατφόρμα της επιδότησης για την αίτηση προσφοράς. Μάλιστα, η συγκεκριμένη αίτηση αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για τη λήψη της κρατικής επιδότησης.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!