Η Human Horizons παρουσιάζει το HiPhi Z!

Το HiPhi Z είναι το τελευταίο δημιούργημα της Human Horizons και διαθέτει 4.066 LED, τα οποία αλληλεπιδρούν με τους επιβάτες.

Η Human Horizons μετά το HiPhi X παρουσίασε το HiPhi Z, ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με 4.066 LED λαμπτήρες. Μάλιστα, η κινέζικη εταιρεία θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο στην έκθεση Chengdu Motor Show τον Αύγουστο του 2022 και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στην Κίνα.

Ας υποδεχτούμε το επετειακό Renault 5 Diamant!

Εντυπωσιακό το νέο HiPhi Z

Η Human Horizons τοποθέτησε 4.066 LED λαμπτήρες στο HiPhi Z, τους οποίους συναντάμε στους προφυλακτήρες και τις πόρτες. Ακόμη, το φουτουριστικό όχημα διαθέτει στις πόρτες του ένα σύστημα αναγνώρισης, το οποίο καλωσορίζει τους επιβάτες και ανοίγει τις πόρτες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Επιπλέον, ξεχωρίζουν τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.

To Delage D12 δεν θα προλάβεις καν να το δεις!

Σχετικά με την επιτάχυνση, το ΗiPhi Z ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα. Τέλος, διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 1.135 χιλιομέτρων.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του ΗiPhi Z ξεχωρίζει ένα διάκτινο τιμόνι και 4 μεμονωμένα καθίσματα. Ακόμη, το συνοδεύει ένα ηχοσύστημα Meridian 23 ηχείων και μία περιστρεφόμενη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Τέλος, διαθέτει και ένα σύστημα κρυφού ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Everrati GT40: Η ισχύς εν τη ενώσει!

Πώς λειτουργούν τα συστήματα HiPhi Bot και HiPhi Pilot

Το HiPhi Bot είναι ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο συνδυάζει φωτισμό, ήχο και άρωμα για τη δημιουργία ενός ανακουφιστικού περιβάλλοντος για τους επιβάτες.

Ακόμη, το HiPhi Pilot είναι ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4, το οποίο διαθέτει 34 αισθητήρες και σύστημα LiDAR. Το εν λόγω σύστημα δίνει τη δυνατότητα οδήγησης και παρκαρίσματος χωρίς τη συμβολή οδηγού.

Τέλος, η τιμή του HiPhi Z στην Κίνα ξεκινά από τα 87.950 ευρώ και φτάνει έως τα 117.250 ευρώ.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!