Η Hyundai απέσπασε πολλαπλές διακρίσεις στα βραβεία Good Design 2021

Η Hyundai Motor βραβεύτηκε και πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών μέσων, των εφαρμογών για κινητές συσκευές και της γραφιστικής.

Ακούστε το άρθρο

Η Hyundai Motor Company κατέκτησε πολλαπλές διακρίσεις στα βραβεία Good Design 2021, με τα μοντέλα IONIQ 5 και STARIA να διακρίνονται στην κατηγορία των μεταφορών.

Η Hyundai Motor μάλιστα βραβεύτηκε και σε άλλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών μέσων, των εφαρμογών για κινητές συσκευές και της γραφιστικής.

Η Hyundai βραβεύτηκε για τα οχήματα και τις καινοτομίες της στα βραβεία Good Design 2021

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να ξεχωρίζουν τα οχήματα και οι καινοτομίες μας στα βραβεία GOOD DESIGN» δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head του Global Design Center της Hyundai.

Και συνέχισε λέγοντας «Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά της dream team του σχεδιαστικού μας τμήματος, που έβαλαν το πάθος και την καρδιά τους σε αυτό το project καθώς και των μηχανικών του R&D Center που συμμετείχαν σε αυτό το επίτευγμα. Επιπρόσθετα το γεγονός αυτό αντανακλά την ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά”.

Ο σχεδιασμός των οχημάτων και οι καινοτομίες που ξεχώρισαν

Το IONIQ 5 είναι το μεσαίου μεγέθους crossover όχημα της Hyundai που είναι κατασκευασμένο σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Η καινοτόμος σχεδίασή του αναδεικνύει μια νέα EV τυπολογία, η οποία φαίνεται να έχει εκτιμηθεί από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Τα χαρακτηριστικά παραμετρικά pixels της Hyundai στα φωτιστικά σώματα του οχήματος παρέχουν ένα ξεχωριστό, μοντέρνο στυλ ενώ αντιπροσωπεύουν τη διαχρονική σχεδιαστική αξία του IONIQ 5.

Το «Living Space» ως κυρίως θέμα του εσωτερικού του, διατρέχει το IONIQ 5 και αναδεικνύεται κυρίως από το Universal Island, μια κινητή κεντρική κονσόλα και ένα επίπεδο δάπεδο όπου αποθηκεύονται οι μπαταρίες.

Πολλά από τα σημεία επαφής στο εσωτερικό του οχήματος, όπως καθίσματα, η επένδυση κεφαλής, η επένδυση των θυρών, το δάπεδο και το υποβραχιόνιο, είναι κατασκευασμένα
από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αντανακλώντας τη δέσμευση της Hyundai για ένα πιο
καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους.

Αντίστοιχα, το STARIA, αποτελεί μέλος της γκάμας οχημάτων πολλαπλών χρήσεων (MPV) της Hyundai και διαθέτει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό που παραπέμπει… σε διαστημόπλοιο. Μια μόνο ματιά από μπροστά προς τα πίσω θυμίζει την καμπύλη του φωτός που φωτίζει τον ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ήλιου όταν το βλέπουμε από το διάστημα.

To Metamobility Concept της Hyundai Motor για τον πραγματικό κόσμο και το Metaverse

Παράλληλα, το εσωτερικό του STARIA είναι εμπνευσμένο από τα κρουαζιερόπλοια και προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που εστιάζει στην άνεση τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών.

Τα πανοραμικά πλαϊνά παράθυρα βελτιώνουν τη συνολική ορατότητα και δημιουργούν μια αίσθηση ανοικτού ορίζοντα. Αυτή η αίσθηση ευρυχωρίας, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κορεάτικη αρχιτεκτονική «hanok», επιτρέπει στους επιβάτες να αισθάνονται πως ο περιβάλλοντας χώρος και τα τοπία αποτελούν προέκταση του εσωτερικού του οχήματος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις καινοτομίες της Hyundai Motor που διακρίθηκαν στα Βραβεία GOOD DESIGN 2021:

Κατηγορία Μεταφορών:

 IONIQ 5
 STARIA
 E-Pit Ultra Fast Charging Station

Κατηγορία Διαδραστικών Εφαρμογών:

 Hyundai Infotainment System – Aqua Design
 Hyundai EV Infotainment System – Jong-e
 Hyundai N Infotainment System

Κατηγορία Οικιακών Μέσων:

 HTWO Hydrogen Power Generation System
Mobile applications category
 Hyundai Connectivity Application – Bluelink

Κατηγορία Γραφιστικής:

 Hyundai Brand Collection

abb_img