Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία IONIQ Lab

Η Hyundai δημιούργησε το IONIQ Lab που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος.

Ακούστε το άρθρο

Η Hyundai δημιούργησε το IONIQ Lab στο True Digital Park στην Μπανγκόκ. Η νέα εγκατάσταση δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος μέσω της βιώσιμης καινοτομίας σε όλο τον κόσμο.

Με έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το IONIQ Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο «Pioneer Playground». Ένα σύγχρονο κέντρο που στοχεύει στην ενίσχυση της ελευθερίας της κινητικότητας, της συνδεσιμότητας, της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εγκατάσταση παρέχει έναν δυναμικό χώρο για εξερεύνηση των έξυπνων τεχνολογιών και προϊόντων της σειράς IONIQ. Το IONIQ Lab είναι στον 1ο όροφο του κτηρίου στο True Digital Park της Ταϊλάνδης.

Με έμπνευση από το παρελθόν

Η ομάδα της Hyundai, όταν σχεδιάζει αυτοκίνητα IONIQ στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό των συμβατικών κανόνων σχεδίασης. Τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του οχήματος. Ο σχεδιασμός  προκαλεί συναισθήματα. Όλα αρχίζουν από τον φωτισμό «Parametric Pixel» του IONIQ που δίνει τη σχεδιαστική ταυτότητα στη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το IONIQ 5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ταϊλάνδη, έχει μεταμορφώσει την εμπειρία μετακίνησης ηλεκτρικών οχημάτων με τον διαχρονικό σχεδιασμό του. Που αντλεί έμπνευση από την πρώτη γενιά του Pony και είναι εμφανή τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του που μοιάζουν με origami. Ενώ το εσωτερικό του προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης.

Άλλωστε το IONIQ 5 έχει πολλές διακρίσεις, όπως World Car of the Year 2022, World Electric Vehicle of the Year και World Car Design of the Year . Επίσης βραβεύτηκε ως German Car of the Year 2022 και UK Car of the Year 2022.

Το Hyundai Ioniq 5 N ήταν ταχύτατο στο Nurburgring

 

Συναισθηματική οδηγική απόδοση

Το IONIQ Lab ενσωματώνει την πλήρη σχεδιαστική ιδέα του IONIQ 5 και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Και σηματοδοτεί μια νέα καινοτόμο εποχή στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η γκάμα N της Hyundai επιδιώκει να προσφέρει ένα νέο σημείο αναφοράς για ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων. Συνδυάζοντας συναισθηματικές επιδόσεις οδήγησης και τεχνολογίες αιχμής.

Η επιτυχία της γκάμας N δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της αγωνιστικής κληρονομιάς του. Αλλά και στη φιλοδοξία της να δημιουργήσει τα πιο ευχάριστα οχήματα για οδήγηση για τους θαυμαστές και τους πελάτες της. Αυτή η δέσμευση ζωντανεύει μέσα από φιλοσοφίες εμπνευσμένες από παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητα αθλήματα όπως το WRC, το TCR και ο αγώνας 24 ωρών του Nürburgring. Ο αντίκτυπος των μηχανοκίνητων αθλημάτων και των προηγμένων τεχνολογιών υψηλών επιδόσεων στην ανάπτυξη αυτοκινήτων παραγωγής έχει στρέψει τους λάτρεις των επιδόσεων να αγκαλιάσουν τη γκάμα N της Hyundai.

Η μάρκα μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πρωτοποριακή σχεδίαση του IONIQ 5 και την τεχνολογία συναισθηματικής οδήγησης της γκάμας N στο IONIQ Lab.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

abb_img