Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του Άγιου Βασίλη

Αν ο Άγιος Βασίλης άλλαζε το έλκηθρο του με μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα σίγουρα θα ήταν αυτή της εταιρείας Super 73.

Όταν πρόκειται για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες… με προσαρμοσμένο θέμα, η αμερικανική εταιρεία Super73 σχεδόν πάντα κερδίζει την πρώτη θέση.

Η μάρκα δημιούργησε περισσότερες από εκατό ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, ειδικά διαμορφωμένες για ένα συγκεκριμένο θέμα. Συχνά προχωρά σε συνεργασίες με μάρκες και αθλητικές ομάδες επανασχεδιάζοντας δημοφιλείς ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Και αυτή η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με θέμα τον Άγιο Βασίλη ανήκει σίγουρα στην κορυφή της χριστουγεννιάτικης έμπνευσης για φέτος.

Μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με κατακόκκινο χρώμα και χριστουγεννιάτικο θέμα

Την κατασκεύασαν με βάση το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο Super73-RX, το πιο βασικό και δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας. Ωστόσο,η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που προκύπτει είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη.

Το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο ισχύος 2.000 watt που είναι γνωστό για τις μεγάλες ταχύτητες πoυ πιάνει, υπερβαίνοντας τα νόμιμα όρια, έχει υποστεί μια μεταμόρφωση με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ένα κατακόκκινο χρώμα και ένα χριστουγεννιάτικο θέμα κοσμεί το “ντεπόζιτο” (στην πραγματικότητα είναι μπαταρία υψηλής χωρητικότητας). Επιπρόσθετα Χριστουγεννίατικα είναι το πλαίσιο, τα φτερά, το φως και τα προστατευτικά των βραχιόνων ανάρτησης.

Το κάθισμα της μοτοσυκλέτας Super73 διαθέτει νέα κόκκινη και άσπρη επένδυση. Τα πεντάλ και η αλυσίδα έχουν έχουν αντίστοιχο χρώμα και ταιριάζουν καλύτερα στο θέμα.

Διαχρονική αισθητική και σύγχρονος σχεδιασμός σε μια ξύλινη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Υπάρχουν ακόμη και κουδουνάκια κατά μήκος του πλαισίου. Αυτά, τα βλέπει κανείς καλύτερα από ότι τα ακούει πάνω σε μια ταχύτατη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Διαθέτει ακόμα και ειδικά διαμορφωμένη τσάντα στο κέντρο του πλαισίου. Ο περιορισμένος χώρος της… μπορεί να είναι λίγο περιοριστικός για ορισμένα μεγαλύτερα δώρα, αλλά με κάποιο τρόπο ο Άγιος Βασίλης πάντα καταφέρνει να παραδώσει τα δώρα στα παιδάκια όλου του κόσμου.

Η Super73 κατάφερε να γίνει αρκετά δημιουργική φέτος, και όχι μόνο με την τελευταία ειδικά προσαρμοσμένη μοτοσυκλέτα που είδαμε σε αυτή την περίπτωση.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, η Super73 ενημέρωσε πολλούς πελάτες για τις καθυστερήσεις στις αποστολές. Πολλές από τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες που αποτελούσαν δώρα Χριστουγέννων δεν θα έφταναν εγκαίρως.

Electraply: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευασμένο από ξύλο

Για να δώσει τουλάχιστον στους πελάτες κάτι για να παραδώσουν το πρωί των Χριστουγέννων, ενώ θα περιμένουν να φτάσουν οι πραγματικές μοτοσυκλέτες, η εταιρεία έστειλε μερικές καρφίτσες… που στην ουσία εξηγούσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!