Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που θα διάλεγε… ο Άγιος Βασίλης

Αν ο Άγιος Βασίλης άλλαζε το έλκηθρο του με μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα... σίγουρα θα ήταν αυτή.

Όταν πρόκειται για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες… με προσαρμοσμένο θέμα, η αμερικανική εταιρεία Super73 σχεδόν πάντα κερδίζει την πρώτη θέση.

Η μάρκα έχει καταφέρει να δημιουργήσει περισσότερες από εκατό ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, ειδικά διαμορφωμένες για ένα συγκεκριμένο θέμα μέχρι τώρα, συχνά συνεργαζόμενη με μάρκες και αθλητικές ομάδες επανασχεδιάζοντας δημοφιλείς ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Και αυτή η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με θέμα τον Άγιο Βασίλη βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της … χριστουγεννιάτικης έμπνευσης για φέτος.

Μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με κατακόκκινο χρώμα και χριστουγεννιάτικο θέμα

Φαίνεται να είναι κατασκευασμένη με βάση το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο Super73-RX, το πιο βασικό και δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας, αν και η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που προκύπτει είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη.

Το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο ισχύος 2.000 watt που είναι γνωστό για τις μεγάλες ταχύτητες πoy πιάνει, υπερβαίνοντας τα νόμιμα όρια, έχει υποστεί μια μεταμόρφωση με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ένα κατακόκκινο χρώμα και ένα χριστουγεννιάτικο θέμα κοσμεί το “ντεπόζιτο” (στην πραγματικότητα ωστόσο είναι μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας), το πλαίσιο, τα φτερά, το φως και τα προστατευτικά των βραχιόνων ανάρτησης.

Το κάθισμα της μοτοσυκλέτας Super73 διαθέτει νέα κόκκινη και άσπρη επένδυση. Τα πεντάλ και η αλυσίδα έχουν αντικατασταθεί με επιλογές αντίστοιχου χρώματος ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο θέμα.

Διαχρονική αισθητική και σύγχρονος σχεδιασμός συναντιούνται σε μια ξύλινη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Υπάρχουν ακόμη και κουδουνάκια που είναι τοποθετημένα κατά μήκος του πλαισίου, τα οποία πιθανώς φαίνονται… καλύτερα από ό,τι ακούγονται πάνω σε μια ταχύτατη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Διαθέτει ακόμα και ειδικά διαμορφωμένη τσάντα στο κέντρο του πλαισίου. Ο περιορισμένος χώρος της… μπορεί να είναι λίγο περιοριστικός για ορισμένα μεγαλύτερα δώρα, αλλά με κάποιο τρόπο ο Άγιος Βασίλης πάντα καταφέρνει να παραδώσει τα δώρα στα παιδάκια όλου του κόσμου.

Η Super73 κατάφερε να γίνει αρκετά δημιουργική φέτος, και όχι μόνο με την τελευταία ειδικά προσαρμοσμένη μοτοσυκλέτα που είδαμε σε αυτή την περίπτωση.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, η Super73 χρειάστηκε δυστυχώς να ενημερώσει πολλούς πελάτες για τις καθυστερήσεις στις αποστολές καθώς πολλές από τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες που προορίζονταν για δώρα Χριστουγέννων ενδέχεται να μην έφτασαν εγκαίρως.

Electraply: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευασμένο από ξύλο

Για να δώσει τουλάχιστον στους πελάτες κάτι για να παραδώσουν το πρωί των Χριστουγέννων, ενώ θα περιμένουν να φτάσουν οι πραγματικές μοτοσυκλέτες, η εταιρεία έστειλε μερικές καρφίτσες… που στην ουσία εξηγούσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!