Η ηλεκτρική Rolls-Royce Phantom II του… Aquaman

Ο ηθοποιός Jason Momoa (Aquaman) μετέτρεψε την Rolls-Royce Phantom II σε ηλεκτρική, και μας το δείχνει στη σειρά ντοκιμαντέρ «On The Roam».

Ο γνωστός ηθοποιούς του Χόλυγουντ, Jason Momoa, είναι γνωστός κυρίως για τον ρόλο του στην ταινία Aquaman, ενώ τον γνωρίσαμε πρώτη φορά στην δημοφιλή σειρά Game of Thrones στο ρόλο του ως Καλ Ντρόγκο. Ο Momoa έχει στην κατοχή του μία vintage Rolls-Royce Phantom II, της οποίας της… άλλαξε τα φώτα. Με την καλή έννοια.

Πιο συγκεκριμένα, μετέτρεψε το vintage αυτοκίνητό του σε ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό, ενθουσιάζοντας τον ηθοποιό. Το έργο ανέλαβε η εταιρεία μετατροπών Electrogenic, η οποία είναι ειδική στις μετατροπές κλασικών αυτοκινήτων σε φιλικά προς το περιβάλλον ηλεκτρικά οχήματα.

Μάλιστα, ο Momoa εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, ανέφερε ότι η Electrogenic ήταν η ιδανική εταιρεία για να υλοποιήσει αυτό το ονειρεμένο έργο. Μαζί με τον Momoa, η Electrogenic εργάστηκε επί μήνες για να δώσει ζωή στο όραμα αυτής της μεταμορφωμένης Rolls-Royce.

Η Electrogenic «ηλεκτρίζει» το κλασικό… Mini

Η ηλεκτρική Rolls-Royce Phantom II του… Aquaman

Τι αλλαγές έγιναν στην Rolls-Royce Phantom II του… Aquaman

Επίσης, μεταξύ άλλων τεχνολογικών αναβαθμίσεων, η μετατροπή περιλαμβάνει την ενσωμάτωση ενός συστήματος HiFi πολλαπλών ηχείων με πλήρη συνδεσιμότητα Bluetooth. Η Electrogenic εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της μετατροπής, ο αρχικός βενζινοκινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων αφαιρέθηκαν. Στην θέση του μπήκαν μπαταρίες, φυσικά με μεγάλη προσοχή στη διατήρηση της αρχικής αισθητικής του αυτοκινήτου.

Electrogenic: Εξηλεκτρίζοντας 3 εμβληματικά μοντέλα!

Η ηλεκτρική Rolls-Royce Phantom II του… Aquaman

Η διαδικασία της μετατροπής στο Discovery+

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Rolls-Royce του Momoa είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει το κοινό στη νέα σειρά Discovery+ του Jason Momoa, On The Roam.

Η Electrogenic αναμένει ανυπόμονα την αντίδραση του κοινού σε αυτό το μοναδικό έργο αναβίωσης, που αποτελεί έναν συνδυασμό αισθητικής, τεχνολογίας και σεβασμού προς το παρελθόν.

Πηγή: BBC.com

 

abb_img
spot_img