Η καρέκλα γραφείου της Volkswagen πάει με… 20 χλμ./ώρα!

Η ηλεκτροκίνητη καρέκλα γραφείου της Volkswagen διαθέτει πέντε τροχούς και εξοπλισμό που βρίσκεις μόνο σε... αυτοκίνητα.

Η νέα καρέκλα γραφείου της Volkswagen φαντάζει οπτασία για όλους όσοι περνούν πολλές ώρες της ημέρας… δουλεύοντας. Η γερμανική φίρμα δημιούργησε κάτι διαφορετικό, μία ηλεκτροκίνητη καρέκλα γραφείου με πέντε τροχούς, ιδανική για γραφεία και εργασιακούς χώρους γενικότερα.

Η εντυπωσιακή ιδέα μας έρχεται από τη Νορβηγία και την Volkswagen Commercial Vehicles. Η νέα καρέκλα, θυμίζει ένα μικρό όχημα για κλειστούς χώρους και ξεχωρίζει για την υψηλή της τεχνολογία. Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία, η σχεδίασή της είναι τέτοια, που παραπέμπει σε ένα ελαφρύ επαγγελματικό Van της μάρκας.

Και η Volkswagen αποχαιρετά το car sharing

Η καρέκλα γραφείου της Volkswagen πάει με... 20 χλμ./ώρα!

Η καρέκλα της Volkswagen έχει κυριολεκτικά τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα, προβολείς, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, θύρα USB, χώρο αποθήκευσης αντικειμένων, ενώ έχει ακόμα και κόρνα.

Στη νέα καρέκλα ξεχωρίζει το λογότυπο της γερμανικής φίρμας, το οποίο είναι ραμμένο πάνω της. Επιπλέον, φέρει… ζάντες 4 ιντσών, πεντάλ με σύστημα διεύθυνσης, φώτα, σύστημα θέρμανσης του εδράνου, καθώς και… κοτσαδόρο.

Ακόμη, διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες 360 μοιρών. Έτσι, αυτός που κάθεται μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα, χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση. Φυσικά, μία τέτοια καρέκλα έχει ενσωματωμένα ηχεία για να μπορεί ο καθήμενος να ακούσει την αγαπημένη του μουσική.

Volkswagen: Επαναφέρει τους φυσικούς διακόπτες στα τιμόνια

Με 12 χιλιόμετρα αυτονομίας

Τέλος, για την κίνησή της εν λόγω καρέκλας, φροντίζει ένας ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος δίνει κίνηση σε δύο από τους πέντε τροχούς. Επίσης, η μπαταρία της προσφέρει αυτονομία 12 χιλιομέτρων, η οποία είναι υπεραρκετή, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 20 χλμ./ώρα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο καθένας από εσάς θα ήθελε να έχει στην κατοχή του την εν λόγω καρέκλα (όπως κι εμείς δηλαδή). Αλλά θα σας στεναχωρήσουμε. Δυστυχώς, δεν είναι προς πώληση, καθώς σκοπός της ήταν διαφημιστικός για την προώθηση των επαγγελματικών οχημάτων της μάρκας. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή σε διάφορες τοποθεσίες στη Νορβηγία το επόμενο διάστημα.

Πραγματικά κρίμα!

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!