Η Kosmoride στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Η Kosmoride υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου.

Ακούστε το άρθρο

Τον Μίλτο Τεντόγλου στηρίζει έμπρακτα η Kosmoride, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η εταιρεία, μάλιστα, δεν στηρίζει τον αθλητή μόνο στις καθημερινές του μετακινήσεις, αλλά και στην προετοιμασία για τους μελλοντικούς αγώνες.

Volkswagen: «Sold out» τα ηλεκτρικά της μοντέλα!

Η KOSMORIDE στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Λίγα λόγια για την Kosmoride

Η Kosmoride αποτελεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Ουσιαστικά, εγκαινιάζει μια νέα και πράσινη εποχή με ηλεκτρικά ποδήλατα, η οποία προάγει την υγεία και την ευεξία.

Επιπλέον, η δράση της εταιρείας συμβάλλει σημαντικά τόσο στη μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας όσο και του κυκλοφοριακού προβλήματος. Η εταιρεία, δηλαδή, καλύπτει απόλυτα τις επιθυμίες, όσων θέλουν να εντάξουν την πράσινη μετακίνηση στην καθημερινότητα τους.

Η παρουσίαση του Volkswagen ID.5 «μπαίνει» στον πάγο!

Η KOSMORIDE στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου σχετικά με τη συνεργασία δήλωσε:

«Στην Kosmoride δεν βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό, ο οποίος προάγει την “πράσινη εναλλακτική μετακίνηση” μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν είναι μόνο απολαυστική, αλλά συμβάλλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος».

Volkswagen ID. Software: Έκδοση 3.0

Η KOSMORIDE στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Kosmoride, Ανδρέας Χαλμπές, προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες του. Η προσωπικότητα του Μίλτου οδήγησε την Kosmoride στη συμφωνία συνεργασίας με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή».

Νέο Experience Store στη Γλυφάδα

Η KOSMORIDE στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

abb_img