Η Manhart «αγριεύει» το Tesla Model 3!

H γερμανική Manhart αναλαμβάνει το Tesla Model 3, αναβαθμίζοντας το οπτικά με μερικές... τροποιητικές «πινελιές».

Ο γερμανικός οίκος μετατροπών αυτοκίνητων Manhart, αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το Tesla Model 3. Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε το πακέτο οπτικής αναβάθμισης για το μοντέλο της αμερικανικής μάρκας, το οποίο μάλιστα ονομάζει TM3 510.

Η βασικότερη τροποποίηση έχει να κάνει με το στήσιμο του αυτοκινήτου και ειδικότερα, με τη νέα ανάρτηση. Το ανανεωμένο Model 3 διαθέτει ελατήρια χαμηλώματος από την H&R, τα οποία το φέρνουν πιο κοντά στο έδαφος. Επιπλέον, τοποθετούνται οι νέες ζάντες Manhart Barracuda, οι οποίες έχουν διαστάσεις 21 ιντσών.

Το βασικό τους χρώμα είναι Platinum Grey, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της αρεσκείας τους. Τα ελαστικά που «ντύνουν» τις ζάντες έχουν διαστάσεις 235/30.

Το Tesla Model 3 θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία!

Το Tesla Model 3 της Manhart είναι κομψό και γρήγορο

Η Manhart προσθέτει έναν νέο διαχωριστή (splitter) στον μπροστινό προφυλακτήρα, κατασκευασμένο από άνθρακα. Επιπλέον, διάφορα αυτοκόλλητα και γραφικά υπάρχουν πάνω σε όλο το αμάξωμα. Μία στάμπα, χρώματος κόκκινου και γκρι, κοσμεί το αυτοκίνητο, με μία ρίγα που καλύπτει το καπό αλλά και το πορτμπαγκάζ.

Κόκκινες πινελιές «στολίζουν» τους πλαϊνούς καθρέφτες, ενώ ένα διακριτικό αυτοκόλλητο Manhart υπάρχει στο κάτω μέρος των θυρών, το οποίο τονίζει μία κόκκινη ρίγα. Ακόμα, το σετ αυτοκόλλητων περιλαμβάνει ένα αυτοκόλλητο στο μπροστινό μέρος, το οποίο δίνει την αίσθηση μια κυψελωτής μάσκας.

Ένα Tesla Model 3 καταστράφηκε από χαλαζόπτωση!

Καμία αλλαγή σε εσωτερικό και σύστημα μετάδοσης κίνησης

Σε ότι αφορά το εσωτερικό του Model 3, η Manhart δεν έχει προχωρήσει σε αναβαθμίσεις. Ωστόσο, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το διαμορφώσουν, όπως επιθυμούν.

Τέλος, το σύστημα μετάδοσης κίνησης του Model 3 παραμένει «απείραχτο». Θυμίζουμε ότι το εν λόγω μοντέλο έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, συνολικής απόδοσης 510 ίππων και 660 Nm ροπής. Διαθέτει, μπαταρία ιόντων λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα 82 kWh.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!