Ένα Tesla Model 3 καταστράφηκε από χαλαζόπτωση!

Ένα Tesla Model 3 καταστράφηκε ολοσχερώς, μετά από μία σφοδρή χαλαζόπτωση στην πολιτεία Αλμπέρτα του Καναδά.

Μία ξαφνική κακοκαιρία στον Καναδά είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή ενός Tesla Model 3. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου του 2022, ο Russ Osborne ήρθε αντιμέτωπος με μια σφοδρή χαλαζόπτωση.

Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, ο Osborne οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Queen Elisabeth II στην Αλμπέρτα του Καναδά. Αν και η διάρκεια της καταιγίδας ήταν μόνο 10 λεπτά, οι ζημιές στο Model 3 ήταν μεγάλες.

Η Tesla τοποθέτησε πισίνα σε σταθμό ταχυφορτιστών!

Το εσωτερικό του Tesla Model 3 μετά το χαλάζι

Η χαλαζόπτωση χτύπησε έντονα το παρμπρίζ και τη γυάλινη οροφή του Tesla Model 3. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, η οροφή και το παρμπρίζ έχουν ραγίσει και σχεδόν καταρρεύσει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μάλιστα, ο οδηγός στην περιγραφή του αναφέρει ότι το μέγεθος του χαλαζιού έμοιαζε με αυτό ενός γκρέιπφρουτ ή μιας μπάλας του τένις!

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και το τζάμι έμεινε στη θέση του. Παράλληλα, το ράγισμα του παρμπρίζ και όχι η κατάρρευση του, επισημαίνει την αντοχή του σε μια πτώση δέντρου.

Tesla: Αύξηση στην τιμή του συστήματος Full Self-Driving

Ζημιές και στο αμάξωμα

Το εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου είναι κατεστραμμένο, με θραύσματα και νερό παντού. Ωστόσο, εμφανή είναι τα χτυπήματα από το χαλάζι και στο αμάξωμα, καθώς οι καθρέφτες και οι προβολείς έχουν καταστραφεί.

Το Τesla Model 3 θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία!

Τέλος, κανείς δεν γνωρίζει, αν το Tesla Model 3 θα είναι σε θέση να κινηθεί ξανά μετά τη… μάχη του με το χαλάζι. Όλα όμως είναι πιθανά, εφόσον οι κινητήρες και το σύστημα μπαταρίας είναι άθικτα.

abb_img
spot_img