Η Ναόμι Κάμπελ προμοτάρει τη νέα BMW XM

Η Ναόμι Κάμπελ θα πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο λανσάρισμα της πολυτελούς, εξηλεκτρισμένης και άκρως εντυπωσιακής, νέας BMW XM.

Η επικοινωνία για το λανσάρισμα της νέας BMW XM, θα ξεκινήσει σε συνεργασία με ισχυρούς, ανεξάρτητους και επιτυχημένους δημιουργούς. Μάλιστα, πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που διαθέτει σύστημα κίνησης M Hybrid. Ωστόσο, πρώτη και σημαντικότερη συνεργασία της γερμανικής φίρμας, είναι αυτή με τη Ναόμι Κάμπελ.

Με την Ναόμι ως συνδημιουργό, η παγκόσμια επικοινωνία για το λανσάρισμα της BMW XM, θα γίνει με το σλόγκαν «Τόλμησε να είσαι εσύ» (Dare to be You). Αυτό εστιάζει σε μία νέα διάσταση αυτοπεποίθησης, εκφραστικού lifestyle και εξασφαλισμένης εξατομίκευσης. Η πρώτη BMW XM δεν κάνει μόνο μια προκλητική σχεδιαστική δήλωση. Ταυτόχρονα είναι και πρωτοπόρος της μέγιστης απόδοσης, σε συνδυασμό με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Test Drive || BMW i4 M50: Ηλεκτρική… αστραπή 544 ίππων!

Η Νάομι Κάμπελ δήλωσε για το λανσάρισμα της BMW XM:

«Το σλόγκαν της BMW M “Τόλμησε να είσαι εσύ” με προσέλκυσε αμέσως, γιατί περιγράφει ακριβώς τη στάση αυτοπεποίθησης που είναι απαραίτητη για την πρόοδο και τη θετική αλλαγή», σχολιάζει η Ναόμι Κάμπελ.

Με την ισχυρή της αίσθηση, σε ότι αφορά στην αισθητική και στο design, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα προσεχή projects. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, ένα μοναδικό μοντέλο της BMW XM, με σχεδίαση από την ίδια, θα κάνει την εμφάνισή του το 2023.

Διαχρονικό είδωλο και υπέρμαχος της κοινωνικής αλλαγής, η Ναόμι Κάμπελ ανήκει στην ελίτ των σταρ της πασαρέλας. Επιπλέον, η Ναόμι αξιοποιεί την παρουσία της σε διεθνείς επιδείξεις μόδας για να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο χώρο. Μάλιστα, για αυτό είναι πρωτοπόρος για την επόμενη γενιά ταλέντων στη δημιουργική σκηνή και τη μόδα.

Test Drive || BMW iX: To μέλλον της αυτοκίνησης είναι εδώ!

Παράλληλα, η Ναόμι Κάμπελ εδώ και αρκετό καιρό έχει ιδιαίτερη επιτυχία ως ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας. Επιπλέον, υποστηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της UNESCO αλλά και της νέας πρωτοβουλίας EMERGE. Στόχος της είναι η προώθηση των δημιουργικών ταλέντων του αύριο. Ειδικότερα, το 2022 επικεντρώθηκε κυρίως στην επόμενη γενιά ταλέντων στο χώρο του πολιτισμού στην αφρικανική ήπειρο.

«Η Ναόμι Κάμπελ είναι μία γυναίκα που ακολουθεί το δικό της δρόμο με αποφασιστικότητα. Εκτός από μοναδικό supermodel, είναι μία συναρπαστική προσωπικότητα», δηλώνει ο Jens Thiemer, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πελατών και Μάρκας BMW. «Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με το σλόγκαν “Τόλμησε να είσαι εσύ”, τόσο πολύ όσο εκείνη».

Test Drive || BMW X3 xDrive30e: Υβριδική πολυτέλεια

Η Ναόμι Κάμπελ πρωτοπορεί με τη νέα BMW XM

Ντεμπούτο στις παγκόσμιες αγορές την άνοιξη του 2023

Η BMW XM θα κάνει το ντεμπούτο της στις παγκόσμιες αγορές αυτοκινήτου την άνοιξη του 2023. Φυσικά, θα προκαλέσει αίσθηση με την εκφραστική σχεδίαση και το δυναμικό χαρακτήρα στο εσωτερικό της, καθώς και με το M Lounge στο πίσω μέρος. Ωστόσο, το γερμανικό μοντέλο θα εντυπωσιάσει και με τις εκπληκτικές επιδόσεις της.

Ειδικότερα, το σύστημα M Hybrid της BMW XM των 653 ίππων, λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής. Ως ειδικό μοντέλο, η BMW XM Label Red θα αποδίδει 748 ίππους. Επιπλέον, θα γίνει το ισχυρότερο όχημα δρόμου ευρείας παραγωγής στην 50χρονη ιστορία της BMW, από το φθινόπωρο του 2023.

Η Ναόμι Κάμπελ πρωτοπορεί με τη νέα BMW XM

Editorial