Η νέα BMW i7 μας συστήνεται τον Απρίλιο!

Η αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της τον Απρίλιο, έπειτα από πολύμηνες δοκιμές.

Ακούστε το άρθρο

Η βαυαρική φίρμα προσθέτει στη γκάμα της την 100% ηλεκτρική BMW i7, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

To νέο μοντέλο θα φέρει μέχρι και δύο eDrive ηλεκτροκινητήρες πέμπτης γενιάς. Η κορυφαία έκδοση θα αποδίδει 650-680 ίππους. Ενώ η μεικτή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι 19,5 με 22,5 kWh/100 χλμ., σύμφωνα με το πρότυπο WTLP.

Η αυτονομία θα είναι πάνω από 640 χιλιόμετρα, χάρη στην μπαταρία των 100-120 kWh. Το 0-100 χλμ./ώρα θα το κάνει σε λιγότερο από 3,9 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, διαθέσιμες θα είναι και οι εκδόσεις i740 και i750 AWD.

BMW iX Flow: To αυτοκίνητο χαμαιλέοντας!

Η πρώτη θα φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Ενώ, η δεύτερη θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα. Η απόδοση των δύο εκδόσεων θα είναι μεταξύ 350 και 450 ίππων. Τέλος, και οι τρεις εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης θα υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση.

Η νέα BMW i7 μας συστήνεται τον Απρίλιο!

Αναφορικά με την σχεδίαση, θα έχει διπλά φωτιστικά σώματα, ενώ η μάσκα θα είναι πλήρως επανασχεδιασμένη προφέροντας μια μοντέρνα εμφάνιση. Ξεχωρίζουν τα πάνω στοιχεία φωτισμού που είναι κατασκευασμένα από κρυστάλλινο γυαλί, όπως επίσης και το φωτιζόμενο περίγραμμα των «νεφρών» της μάσκας.

Δοκιμή στα χιόνια με BMW iX5 Hydrogen!

Επίσης, το BMW Interaction Bar αποτελεί τμήμα του εσωτερικού φωτισμού και περιλαμβάνει ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου.

H BMW i7 προσφέρει ψυχαγωγία και άνεση

Η νέα BMW i7 μας συστήνεται τον Απρίλιο!

Εσωτερικά, εντυπωσιάζουν οι λειτουργίες που επιτρέπουν την καλύτερη εμπειρία στον οδηγό. Πιο συγκεκριμένα, το «My Modes» επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόζει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά οδήγησης και την ατμόσφαιρα της καμπίνας.

Επιπλέον, η νέα πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή Sky Lounge ενισχύει την αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης της ΒMW i7.

BMW i7: Αναζητώντας την απόλυτη ησυχία!

Οι επιβάτες που θα κάθονται πίσω θα είναι πιο… τυχεροί, αφού θα μπορούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους μέσω της BMW Theatre Screen. Είναι μια πανοραμική Ultra Wide οθόνη 31 ιντσών, με ανάλυση , σε διάταξη 32:9. Μεταμορφώνει το πίσω τμήμα της καμπίνας σε ιδιωτική αίθουσα, όπου οι επιβάτες μπορούν να επιλέγουν το προσωπικό τους πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

 

abb_img