Η νέα Chevrolet Corvette Z06 στα χέρια του Joe Biden!

O Joe Biden παρευρέθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit και δεν έχασε την ευκαιρία να καθίσει στο τιμόνι της νέας Chevrolet Corvette Z06.

O Joe Biden έδωσε «το παρών» στην North American International Auto Show (NAIAS) στο Ντιτρόιτ, και τα έχασε όταν είδε τη νέα Chevrolet Corvette Z06. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ρόλο ομιλητή στην Έκθεση, δηλώνοντας λάτρης των αυτοκινήτων.

Μια ηλεκτρική Chevrolet Corvette στο μέλλον

Το νέο επιβλητικό μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας ήταν στην Έκθεση και ο πρόεδρος Biden πήρε μία γεύση, βάζοντας μπροστά τη μηχανή του. Μάλιστα, τα κλειδιά του έδωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors, Mary Barra.

Η Chevrolet Corvette ενδίδει στον πειρασμό της ηλεκτροκίνησης

O… Πλανητάρχης είχε μία μικρή συζήτηση με την Barra, στην οποία μεταξύ άλλων τέθηκε και η… ιδέα για μία αμιγώς ηλεκτρική Corvette τα επόμενα χρόνια. Την αποκάλυψη για το ηλεκτρικό μοντέλο την έκανε ο ίδιος ο Biden.

Επίσκεψη και στην Ford

Επιπλέον, ο Biden πέρασε και από το περίπτερο της Ford. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Πρόεδρο της, Bill Ford. Αντικείμενο της κουβέντας τους ήταν προφανώς η ηλεκτρική Mustang Mach-E, η οποία ενθουσίασε τον Biden με την επιτάχυνσή της. Το χαρακτηριστικό του σχόλιο δείχνει την θαυμασμό του: «Μηδέν-εκατό σε τρία δευτερόλεπτα

Το Chevrolet Blazer EV θα είναι και… περιπολικό!

Ο Biden είναι πράγματι λάτρης των αυτοκινήτων, καθώς είναι γνωστό ότι στο παρελθόν είχε στην κατοχή του μία Corvette του 1967. Μάλιστα, με την συγκεκριμένη είχε κάνει ένα burnout, το οποίο υπάρχει και σε… βίντεο.

Τέλος, ο Πλανητάρχης οδήγησε σε έναν εκθεσιακό χώρο του συνεδριακού κέντρου μία ηλεκτρική Cadillac Lyric.

abb_img
spot_img