Η Nexen Tire παίζει μπάλα στην έδρα της… Γιουβέντους

Η Nexen Tire αναζητά... κοινό ανάμεσα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, συνάπτοντας στρατηγική συνεργασία με τη Γιουβέντους.

Η Nexen Tire θα «παίξει» μπάλα στο γήπεδο της Γιουβέντους, στο πλαίσιο της νέας τους συνεργασίας. Για την ακρίβεια, η εταιρεία ελαστικών θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας από το Τορίνο. Μέσω της εν λόγω στρατηγικής συνεργασίας, η Nexen Tire στοχεύει να γίνει περισσότερο αναγνωρίσιμη, καθώς και να προσελκύσει αγοραστικό κοινό ανάμεσα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω συνεργασία ξεκίνησε επίσημα στις 10 Ιουλίου, στο Allianz Stadium, έδρα της Γιουβέντους στο Τορίνο. Την εκδήλωση παρακολούθησαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι και των 2 οργανισμών. Η μέρα ήταν ιστορική και μάλιστα αποτελεί την αφετηρία μίας συναρπαστικής διαδρομής, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κάνει γνωστή την Nexen Tire.

Jeep: Με το 4xe στο στήθος οι εμφανίσεις της Γιουβέντους

H Nexen Tire θα κυριαρχεί στο γήπεδο της Γιουβέντους

Επιπλέον, η εταιρεία ελαστικών, ως επίσημος χορηγός της ιταλικής ομάδας, θα κερδίσει σημαντική προβολή εντός γηπέδου. Ειδικότερα, το σήμα της θα ξεχωρίζει σε ιδιαίτερα κεντρικό σημείο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Φυσικά, η προβολή της συνεργασίας θα είναι εφικτή μέσα από ψηφιακές καμπάνιες, εκμεταλλευόμενες τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία θα δημιουργήσει στενότερους δεσμούς με το παγκόσμιο κοινό.

Τέλος, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Nexen Tire θα μπορέσει να αλληλοεπιδράσει απευθείας με πελάτες και καταναλωτές με μοναδικούς και αξέχαστους τρόπους. Τα προγράμματα φιλοξενίας θα δημιουργήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης μακροχρόνιων δεσμών και αφοσίωση στο brand.

Audi και Μπάγερν Μονάχου 20 χρόνια… συμπαίκτες!

Ο Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nexen Tire, DC Kim, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Γιουβέντους, τον σύλλογο με τη μεγαλύτερη βάση οπαδών στην Ιταλία. Η σύμπραξη αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τα στρατηγικά μας σχέδια επέκτασης στην αγορά της Ευρώπης, ιδίως με την επερχόμενη εκκίνηση της δεύτερης φάσης της επέκτασης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης τη φετινή χρονιά. Η συνεργασία με τη διακεκριμένη ιταλική ομάδα θα δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες και θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της Nexen Tire σε ολόκληρη την ήπειρο».

Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε… με την BMW!

H Εμπορική Διευθύντρια της Γιουβέντους, Tiziana Di Gioia, σχολίασε:

«Η Γιουβέντους καλωσορίζει με ενθουσιασμό την Nexen Tire ως τον επίσημο συνεργάτη ελαστικών. Η παγκοσμίου επιπέδου φήμη της εταιρείας στην κατασκευή ελαστικών κορυφαίας ποιότητας, ευθυγραμμίζεται άψογα με τον δικό μας στόχο για διακρίσεις. Με χαρά καλωσορίζουμε την Nexen Tire στην οικογένεια της Γιουβέντους ως τον επίσημο χορηγό μας στην κατηγορία των ελαστικών».

Editorial