Η Nissan δημιούργησε το δικό της metaverse με την VR εμπειρία στη γκαλερί Nissan Crossing

Η ανάπτυξη της εικονικής γκαλερί έγινε δυνατή χάρη στην υποστήριξη κορυφαίων δημιουργών VR.

Η Nissan λάνσαρε τη γκαλερί Nissan Crossing σε εικονική πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας στο metaverse.

Το Nissan Crossing, η γκαλερί της Nissan στο ακριβοθώρητο προάστιο Ginza του Τόκιο, είναι μια γκαλερί εμπειριών της μάρκας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατανοήσουν το όραμα του Nissan Intelligent Mobility και να βιώσουν πώς θα είναι η οδήγηση στο μέλλον.

Τώρα το Nissan Crossing έχει αναδημιουργηθεί σε μια εκδοχή εκπληκτικής εικονικής πραγματικότητας, παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό crossover Ariya.

Μπορείτε να βρείτε την εικονική συλλογή με το όνομα «NISSAN CROSSING» – η ρύθμιση Community Labs πρέπει να είναι ενεργοποιημένη – στη VR πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VRChat, στην κατηγορία «Worlds».

Ο εκθεσιακός χώρος VR παρέχει ένα νέο μέσο ψηφιακής επικοινωνίας και προσφέρει ποικιλία περιεχομένου και εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων νέων ανακοινώσεων και ενημερώσεων.

Μια εναρκτήρια περιοδεία θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2021 για να τονίσει τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον με τα ηλεκτρικά οχήματα.

Η ανάπτυξη της εικονικής γκαλερί έγινε δυνατή χάρη στην υποστήριξη κορυφαίων δημιουργών VR.

Ως μέλος της κοινότητας VR, η Nissan θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους δημιουργούς και στοχεύει να πρωτοστατήσει σε νέες πρακτικές  που υπερβαίνουν την πραγματικότητα.

NEWSLETTERΟι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!