Η Nissan λανσάρει το Note Aura NISMO

Το νέο Note Aura NISMO έρχεται αποκλειστικά με το ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης e-POWER της Nissan και οι πωλήσεις ξεκινούν το Φθινόπωρο.

Η Nissan Motor Co. Ltd. ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Note Aura NISMO, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στην Ιαπωνία από το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ ξεκίνησε ήδη και η εμπορική διάθεση του Note Aura.

Το νέο Note Aura NISMO έρχεται αποκλειστικά με το ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης e-POWER της Nissan, που αποτελεί έναν από τους πυλώνες της στρατηγικής της αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο του Nissan NEXT, του παγκόσμιου πλάνου επιχειρησιακού μετασχηματισμού της Nissan.

Με την ταυτότητα του «γρήγορου εξηλεκτρισμένου αυτοκινήτου πόλης», ως σχεδιαστική ιδέα εμπνευσμένη από τη Formula-E, το Note Aura NISMO βασίζεται στο Note Aura, ενώ ενσωματώνει το πνεύμα και το ήθος της NISMO.

Δείτε το βίντεο με το εντυπωσιακό Note Aura NISMO

Η Nismo είναι ο βελτιωτικός οίκος επιδόσεων της Nissan που προσφέρει προϊόντα υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Το Note Aura ανταποκρίνεται σε αυτό το στυλ της NISMO με τον σχεδιασμό επόμενης γενιάς, την συναρπαστική οδηγική συμπεριφορά, την ευέλικτη απόκριση και την ομαλή επιτάχυνση.

Εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά του Nissan Note Aura NISMO

Ο αστικός, εξορθολογισμένος, νέας γενιάς σχεδιασμός της NISMO, εκφράζει τη ζωτικότητα και αποτυπώνει την αίσθηση αιχμής των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Με την εμβληματική διπλή αεροτομή της NISMO με έντονο κόκκινο χρώμα, το Note Aura NISMO διαθέτει χαμηλή και μεγάλου πλάτους σιλουέτα.

Το επανασχεδιασμένο έμβλημα της NISMO, σε ματ αποχρώσεις χρωμίου και κόκκινου,  τονίζει τον χαρακτήρα NISMO του αυτοκινήτου.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά συναντάμε τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, με υψηλή αεροδυναμική απόδοση.

Συνολικά, υπάρχουν πέντε αποχρώσεις αμαξώματος και τέσσερις  δίχρωμοι συνδυασμοί.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα μείγμα σκούρου χρώματος με πινελιές από κόκκινο, που προκαλούν εστίαση και ενθουσιασμό  στην οδήγηση.

Τα καθίσματα “ανυψώνουν” τον σπορ χαρακτήρα στο εσωτερικό, με επενδύσεις από συνδυασμό ειδικού υφάσματος και συνθετικού δέρματος. Τέλος, παρατηρούμε το κεντημένο λογότυπο NISMO και κόκκινες/γκρι ραφές.

Συναρπαστικές οδηγικές επιδόσεις του Note Aura NISMO

Χρησιμοποιώντας αεροδυναμικές τεχνολογίες που έχουν δοκιμαστεί και βελτιωθεί στους αγώνες αυτοκινήτων, το Note Aura NISMO διαθέτει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, προσφέροντας σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

Ο γρήγορος και ομαλός χειρισμός, καθώς και η υψηλή σταθερότητα στο σύστημα διεύθυνσης, συνεπικουρούνται από την εξειδικευμένη ανάρτηση και τη βελτιστοποιημένη κατανομή της ακαμψίας στο αμάξωμα.

Επιπλέον, το Note Aura NISMO αξιοποιεί στο έπακρο το σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς. Προσφέρει, μάλιστα, ευκίνητη απόκριση και αυξημένη επιτάχυνση. Απαντά, λοιπόν, στις προσδοκίες των φίλων της Nismo και των γνήσιων εραστών της οδήγησης.

Το Note Aura NISMO κυκλοφορεί με τρεις ρυθμίσεις λειτουργίας οδήγησης.

Η λειτουργία οδήγησης NISMO της φίρμας προσφέρει πιο ισχυρή απόκριση και αυξημένη επιτάχυνση. Οι λειτουργίες Normal Mode και Eco Mode, λειτουργούν ειδικά για την έκδοση NISMO και παρέχουν πιο άνετη οδήγηση.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμο στις εκθέσεις της Nissan το νέο Qashqai τρίτης γενιάς

abb_img
spot_img