Η ONYX παρουσιάζει το e-bike LZR!

Η ONYX παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό ποδήλατο LZR, το οποίο προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία σε σχέση με τα συμβατικά e-bikes.

Στην έκθεση Electrify Expo στη Νέα Υόρκη, έκανε το ντεμπούτο το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο LZR της ONYX. Μάλιστα, το LZR διαφέρει από τα συμβατικά ηλεκτρικά ποδήλατα της κατηγορίας του, καθώς οι αναβάτες του απολαμβάνουν μία εντελώς ξεχωριστή εμπειρία σε σχέση με ένα συμβατικό e-bike. Επιπλέον, η νέα σειρά της ONYX έχει all-in-one σχεδίαση και περιλαμβάνει τα LZR PRO 900W και LZR 500W.

Νέος ΚΟΚ για τα ποδήλατα στη Βρετανία!

Η νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων της ONYX

Η σειρά LZR της ONYX περιλαμβάνει το LZR PRO 900W και το LZR 500W. Έτσι λοιπόν, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επιλογής του κινητήρα ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της εταιρείας συνδυάζουν τις μετακινήσεις και τα σπορ με την προσωπική ηλεκτρική μετακίνηση.

Ουσιαστικά, η εταιρεία με την κυκλοφορία των εν λόγω ποδηλάτων, στοχεύει στην αλλαγή του τρόπου, με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τις ηλεκτρικές μεταφορές. Ακόμη, επιδιώκει την επέκταση της πελατειακής της βάσης. Τέλος, στη συγκεκριμένη έκθεση οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ζωντανή δοκιμή των ηλεκτρικών ποδηλάτων LZR.

Τι προβλέπει ο ΚΟΚ για την κίνηση με ποδήλατο στο δρόμο

Ο CEO της ONYX, James Khatiblou, δήλωσε:

«Κοιτάξαμε τα ηλεκτρικά ποδήλατα της αγοράς και όλα είχαν οθόνες, λειτουργίες, ρυθμίσεις, εφαρμογές και δυνατότητες συνδεσιμότητας. Εμείς λοιπόν, στοχεύσαμε στο αντίθετο από αυτό. Θέλουμε, απλώς, να μπορείτε να κάνετε ποδήλατο, όπως όταν ήσασταν παιδιά».

Editorial