Η Opel εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή»

Η Opel πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», το οποίο αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Η Opel προσφέρει μια καινοτόμα λύση στους ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων όλων των μαρκών με το νέο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel». Ουσιαστικά, η μάρκα προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

H Opel παρουσιάζει νέες εκδόσεις των Combo Electric και Zafira Electric

Πιο συγκεκριμένα, η Opel καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση της, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Παράλληλα, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη.

Ως αποτέλεσμα, ο εκάστοτε υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει. Έτσι, θα αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο, πιο ασφαλές και πιο σύγχρονο, με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που μπορεί να έχει.

Test Drive || Opel Crossland 1.2 130 PS Auto: Τα κάνει όλα!

Ποια τα οφέλη του προγράμματος της Opel

Να σημειώσουμε πως το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος, η γερμανική φίρμα παρέχει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση για κάθε νέο αυτοκίνητο.

Επίσης, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δημοφιλές Corsa με εξαιρετικές προδιαγραφές. Το Corsa, ανανεωμένο, προσφέρει σύγχρονη σχεδίαση, ψηφιοποιημένο κόκπιτ, και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφαλείας.

Test Drive || Opel Corsa-e: Πρώτο σε όλα!

Τι ισχύει με τα μοντέλα SUV;

Ακόμη, το πρόγραμμα αφορά και σε άλλα δημοφιλή μοντέλα SUV της Opel, όπως το Mokka, το Crossland και το Grandland. Έτσι, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον κόσμο των SUV με γερμανική ποιότητα και τεχνολογικές καινοτομίες.

Τέλος, με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή », η εταιρεία συνεχίζει την προσφορά αξιόπιστων και ασφαλών αυτοκινήτων. Έτσι, ενισχύει τη θέση της στην αγορά και προσφέροντας επιπλέον κίνητρα για την επιλογή της.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της εταιρείας στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα.

abb_img
spot_img