Η Opel ετοιμάζει έκδοση OPC για το ηλεκτρικό Μokka-e

Μια έκδοση OPC του ηλεκτρικού Mokka-e, ετοιμάζει για το 2022 η Οpel.  Η πιο σπορτίφ έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, θα εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 136 ίππους, ενώ η μπαταρία των 50 kWh θα προσφέρει αυτονομία 322 χιλιομέτρων.

Με μια πρώτη ματιά, η εν λόγω έκδοση, αν και OPC, δεν θα προσφέρει περισσότερη ιπποδύναμη από τις ήδη υπάρχουσες, ωστόσο σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Opel, αυτό δεν θα περιορίσει το «βεληνεκές» των επιδόσεων του μοντέλου.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις για το Mokka-e OPC, το οποίο θα έχει, ως είθισται για τέτοιου είδους εκδόσεις, αγωνιστικές και σπορτίφ «πινελιές» στη δομή αλλά και στη σχεδίασή του.

Διαβάστε: Opel: Μπαίνει δυνατά στην ηλεκτροκίνηση

Συγκεκριμένα αναμένεται να εφοδιάζεται με νέα και πιο σφιχτή ανάρτηση, νέες σπορτίφ ζάντες, μεγαλύτερους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα, νέα καθίσματα και επένδυση στο εσωτερικό, καθώς και ειδικά γραφικά στο σύστημα ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Opel ετοιμάζει εκδόσεις OPC για τα ηλεκτρικά Corsa-e και Vivaro-e.

Σε ό,τι αφορά το Astra της επόμενης γενιάς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης ισχύος 300 ίππων.

NEWSLETTERΟι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!