Η Opel συνεχίζει την Απόσυρση!

Εξαιρετική είναι μέχρι τώρα η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel.

Ακούστε το άρθρο

Το πρόγραμμα της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Να σημειώσουμε ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ. Ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Οpel που θα επιλεγεί.

Η Οpel εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή»

Ετοιμοπαράδοτο Opel με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση

Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Οpel. Αυτό θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Τέλος, θυμίζουμε πως το πρόγραμμα αφορά και σε άλλα δημοφιλή μοντέλα SUV της μάρκας, όπως το Mokka, το Crossland και το Grandland. Έτσι, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον κόσμο των SUV με γερμανική ποιότητα και τεχνολογικές καινοτομίες.

Οpel: Πρώτη στην Ελληνική αγορά αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” για τον Μάρτιο!

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Οpel παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Οpel, καθώς και στο opel.gr.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

abb_img