Η Peugeot Cycles παρουσίασε 3 νέα ηλεκτρικά ποδήλατα

Η Peugeot Cycles επεκτείνει την γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων της, λανσάροντας τα Digital E-Bike, Digital e-Front Load και Digital e-Longtail.

Η Peugeot μπορεί να είναι γνωστή για την κατασκευή αυτοκινήτων της, όμως αλλιώς ξεκίνησε την πορεία της στα τέλη του 19ου αιώνα. Πιο συγκεκριμένα, το 1882 η γαλλική φίρμα δημιούργησε το ποδήλατο Le Grand Bi, προτού σημειώσει επιτυχία στον τομέα των αυτοκινήτων.

Σήμερα, η φίρμα συνεχίζει να ασχολείται με τον κλάδο από τον οποίο ξεκίνησε, μέσω του τμήματος Peugeot Cycles. Μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε 3 νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα. Τα e-bikes είναι εφοδιασμένα με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, προσφέροντας στον αναβάτη την καλύτερη εμπειρία.

Η νέα εποχή της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα

Ιδού τα 3 ηλεκτρικά ποδήλατα της Peugeot Cycles

Ειδικότερα, η μάρκα παρουσίασε το ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης, Digital E-Bike, το Digital e-Front Load και το Digital e-Longtail. Το πρώτο είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με εντυπωσιακή και σύγχρονη εμφάνιση. Ο κάθετος σωλήνας είναι μεγάλος και στη βάση του κρύβει το ηλεκτρικό κινητήρα του ποδηλάτου.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι συνδεδεμένος με τον πίσω τροχό μέσω ενός συστήματος κίνησης με ιμάντα. Αυτό το σύστημα αντικαθιστά την κλασική κίνηση με αλυσίδα που έχουν τα συμβατικά ποδήλατα.

Το Peugeot Panoramic i-Cockpit στο νέο 3008

Το Digital e-Front Load είναι ένα Longtail cargo bike. Διαθέτει φορτωτή στο μπροστινό μέρος και ουσιαστικά είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με εκτεταμένο μεταξόνιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει ένα κιβώτιο. Αυτό επιτρέπει τη μεταφορά βαρέων φορτίων καθώς και έως 3 παιδιών.

Τέλος, το Digital e-Longtail είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο του οποίου το πίσω μέρος είναι πιο μακρύ. Είναι και αυτό σχεδιασμένο για αποθήκευση αποσκευών και φορτίων, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 παιδιά.

Το νέο Peugeot 2008 μας βάζει στην… πρίζα!

Με νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά

Η Peugeot Cycles εξήγησε ότι τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα θα εισάγουν φρέσκα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η μάρκα θα διαθέσει μία νέα εφαρμογή για smartphone, η οποία θα λειτουργεί ως αντικλεπτικό σύστημα και ως συναγερμός. Επίσης, θα βοηθάει στον εντοπισμό του ποδηλάτου σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, ενώ θα λειτουργεί και ως GPS σε πραγματικό χρόνο.

Η γαλλική μάρκα δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμές για τα νέα e-bikes, ωστόσο θα αποκαλύψει τα νέα μοντέλα τον επόμενο μήνα στην Έκθεση του Παρισιού PRO-DAYS. Τέλος, να σημειώσουμε ότι για την κατασκευή των ηλεκτρικών ποδηλάτων θα είναι υπεύθυνη η εταιρεία Beweel, σε συνεργασία με την Peugeot Cycles.

abb_img
spot_img