Η “πολύχρωμη” και ζωντανή καμπάνια “BIG LOVE” της MINI στην IAA 2021

Στην έκθεση IAA Mobility 2021 στο Μόναχο, η MINI παρουσίασε τη δική της πορεία προς μια πιο βιώσιμη κινητικότητα και ένα μέλλον ανοιχτό σε όλους σύμφωνα με τη δήλωση «Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά είμαστε καλύτεροι μαζί».

Τo “λιθαράκι” της MINI στην αναζωογόνηση μιας βιομηχανικής περιοχής στα προάστια του Μονάχου

Mini Munich

Με το μότο “BIG LOVE from Munich”, η MINI έβαλε το δικό της λιθαράκι στην αναμόρφωση και την αναζωογόνηση μιας βιομηχανικής περιοχής στα προάστια του Μονάχου με την ονομασία “Sugar Mountain”, εστιάζοντας στη δημιουργικότητα, στα σπορ και στην κοινότητα.

Η περιοχή του πρώτου εργοστασίου σκυροδέματος αναβαθμίζεται με μία πολύχρωμη τοιχογραφία πάνω σε έναν παλιό τοίχο, σχεδιασμένη από τη Λονδρέζα καλλιτέχνιδα Lakwena Maciver ειδικά για την περίσταση.

Το καλλιτεχνικό στυλ της Lakwena αναπτύσσεται με τα μηνύματα και τα λαμπερά χρώματα.

Ο στόχος της είναι να καταστήσει την τέχνη προσιτή σε όλους. Για αυτό ζωγραφίζει κυρίως σε δημόσιους χώρους, φέρνοντας την τέχνη κοντά σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν θα είχαν πρόσβαση σε αυτή με κάποιο άλλο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: Δυναμική παρουσία της MINI με #BIGLOVE στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου IAA Mobility 2021 στο Μόναχο

Αυτή η προσέγγιση της καθιστά τον τέλειο συνεργάτη για το MINI, όπως μεταφέρεται στα μηνύματα που εμφανίζονται στην πολύχρωμη τοιχογραφία με τις φράσεις “DIFFERENT BUT GOOD TOGETHER” και “BIG LOVE”.

Η εγκατάσταση θα συνεχίζει να κοσμεί την περιοχή του Obersendling στο Μόναχο και μετά το πέρας της IAA Mobility 2021.

Το έναυσμα για την καμπάνια της MINI στην IAA δόθηκε από το Sugar Mountain

Μάλιστα από το Sugar Mountain δόθηκε το έναυσμα για την καμπάνια της MINI στην IAA “Big love from Munich” με τους φίλους της μάρκας να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες.

Αγώνες τένις στο World Club Tennis Court, show με ποδήλατα BMX σε πίστα pump track και κόλπα ισορροπίας στο Jam Skate Park… υπήρχε χώρος και ευκαιρίες για όλους όσους ήθελαν αυθόρμητα να λάβουν μέρος σε κάποια σπορ δραστηριότητα.

Mini Munich

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις DJ ικανότητές τους σε ένα σεμινάριο για DJ sets, ολοκληρώνοντας το όμορφο σκηνικό σε ένα μεγάλο χώρο όπου οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να χαλαρώσουν.

Η καμπάνια BIG LOVE της MINI στην IAA συνεχίστηκε στο MINI Pavillon στην Lenbachplatz στο Μόναχο, όπου οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες, από γαστρονομικές εμπειρίες μέχρι σπορ.

Η συνεργασία της Mini με τον Paul Smith

Mini Munich

Ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Paul Smith έβαλε τη σφραγίδα του στο MINI Pavilion που μεταμορφώθηκε σε ένα συναρπαστικό και ευέλικτο και πολυμορφικό hotspot.

Το MINI STRIP, ένα κατά παραγγελία μοναδικό αυτοκίνητο που δημιούργησε ο Paul Smith σε συνεργασία με τη MINI, κατά το σχεδιασμό του οποίου επικεντρώθηκε σε θέματα βιωσιμότητας και καινοτομίας.

Διαβάστε επίσης: Το εικονικό όραμα Vision Urbanaut της MINI γίνεται… χειροπιαστή πραγματικότητα

Το MINI STRIP ανέδειξε μία καινοτόμα προσέγγιση της βιωσιμότητας στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Βασισμένο στο τρίπτυχο ‘Απλότητα, Διαφάνεια, Βιωσιμότητα’, το αυτοκίνητο αποτελεί πηγή έμπνευσης για μία πιο βιώσιμη μέθοδο σχεδίασης αυτοκινήτου.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!