Η MINI κάνει θραύση στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2021 στο Μόναχο

Η MINI βρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου IAA Mobility, εκφράζοντας την προστασία του κλίματος μέσα από το μότο #BIGLOVE.

Ακούστε το άρθρο

Η αστική κινητικότητα και η βιωσιμότητα είναι τα κεντρικά θέματα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (IAA) 2021. Φέτος λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στο Μόναχο. Η MINI παρουσιάζεται στην IAA 2021 ως μία μάρκα προσανατολισμένη στο μέλλον. Ειδικότερα, ως πρωτοπόρος, με μία ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιουργεί θετικά ερεθίσματα που συνδυάζει τη βιωσιμότητα με συναισθήματα και τοποθετεί τον άνθρωπο στην καρδιά της προϊοντικής εξέλιξης.

Το MINI Brand Hub στο MINI Pavilion στην πλατεία Lenbachplatz θα είναι “ο ιδανικός προορισμός” στην IAA 2021.

#BIGLOVE στην IAA 2021

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης θα λάβουν χώρα διαλέξεις και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον των ατομικών μεταφορών και της συνύπαρξης στα αστικά κέντρα.

Η MINI εμπλουτίζει αυτό το διάλογο στην IAA Mobility 2021 με καινοτομίες και οράματα για διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων, συνεπή διατήρηση πόρων, εξατομίκευση και συναισθηματικά δυναμικές εμπειρίες.

Το μότο #BIGLOVE που επέλεξε η εταιρεία έχει να κάνει τόσο με την προστασία του κλίματος και του περιβάλλοντος. Όσο και με τις διαπροσωπικές επαφές.

Στην IAA Mobility 2021, η θα επιδιώξει διάλογο με το κοινό σε διάφορες μορφές και σε αρκετές τοποθεσίες της Βαυαρικής πρωτεύουσας.

Στο Summit, στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, κύρια θέματα θα είναι ο εξηλεκτρισμός και η εξατομίκευση.

Το “Open Space” στην Max-Joseph-Platz στο κέντρο της πόλης θα αποτελέσει τη σκηνή όπου θα παρουσιαστούν νέες φιλοσοφίες αστικής κινητικότητας.

Όπως το MINI Brand Hub, έτσι και το MINI Pavilion στην Lenbachplatz θα είναι όαση έμπνευσης και ένας χώρος συνάντησης σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Στο BMW Welt θα εκτίθεται ολόκληρη η γκάμα μοντέλων της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας.

Οι διάφορες τοποθεσίες της IAA Mobility 2021 θα συνδέονται μέσω του Blue Lane. Αυτό θα διασχίζει την πόλη. προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαμβάνουν διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων με το MINI Cooper SE.

Μία online streaming υπηρεσία θα μεταδίδει τα σημαντικότερα γεγονότα της IAA Mobility 2021 ψηφιακά σε ολόκληρο τον κόσμο, είτε live ή μαγνητοσκοπημένα.

Το Summit στο εκθεσιακό κέντρο

Το εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου είναι ο χώρος για το λεγόμενο Summit, όπου παραδοσιακές εκθεσιακές δραστηριότητες συνδυάζονται με νέες μορφές επικοινωνίας.

Η MINI θα δώσει το παρών τις εκθεσιακές αίθουσες με έμφαση στην ηλεκτρική διασκεδαστική οδήγηση.

Από τα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα θα είναι το MINI Electric Pacesetter εμπνευσμένο από την JCW.

Ευέλικτο και αμιγώς ηλεκτροκίνητο, το αυτοκίνητο πρόσφατα απέδειξε έξοχα τις ικανότητές του στα σιρκουί στενών δρόμων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula E (ABB FIA Formula E World Championship).

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE και το plug-in υβριδικό Cooper SE Countryman ALL4 θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα.

Χάρη στη δημοτικότητα αυτών των δύο μοντέλων, το πρώτο εξάμηνο του 2021 πάνω από 15% σε όλο τον κόσμο, και στη Γερμανία μέχρι το 30%, όλων των οχημάτων MINI που πωλήθηκαν είναι ήδη εξηλεκτρισμένα.

Διαβάστε επίσης: Η MINI «έδεσε» άριστα με την ηλεκτροκίνηση – Πάνω από το 15% των μοντέλων είναι ήδη ηλεκτροκίνητα

Το MINI Vision Urbanaut θα είναι εκεί για μια ψηφιακή παρουσίαση

Το φυσικό μοντέλο του MINI Vision Urbanaut θα εκτίθεται στο Open Space στην Max-Joseph-Platz σε μικρή απόσταση από την Κρατική Όπερα και το Εθνικό Θέατρο του Μονάχου (Residenztheater).

Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για τις τρέχουσες καινοτομίες και πρωτοποριακές φιλοσοφίες σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα και να συζητούν ιδέες και στρατηγικές για τα αστικά μέσα μεταφοράς του αύριο με ειδικούς.

Διαβάστε επίσης: Το εικονικό όραμα Vision Urbanaut της MINI γίνεται… χειροπιαστή πραγματικότητα

Ο διάλογος μεταξύ των εκθετών και του κοινού είναι από τις κύριες καινοτομίες της IAA το 2021. Το MINI Vision Urbanaut θα αποτελέσει επίσης θέμα συζήτησης.

Η μελέτη, την οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ως φυσικό όχημα στο Urban Hub, ενσαρκώνει το μέλλον της βιώσιμης σχεδίασης και μία νέα ερμηνεία της παραδοσιακής ‘έξυπνης χρήσης χώρου της μάρκας’.

Το αμιγώς ηλεκτρικό παραδοσιακό όχημα όχι μόνο μεταφέρει την ελευθερία της ατομικής κινητικότητας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος χαλάρωσης ή συνάντησης για ανταλλαγή ιδεών με φίλους.

MINI Pavilion στην Lenbachplatz

Το MINI Pavilion στην Lenbachplatz θα αποτελεί έναν ελκυστικό τόπο συνάντησης στην καρδιά της πόλης και θα γίνει ο απόλυτος προορισμός κατά τη διάρκεια της IAA Mobility 2021.

Εκεί, η έμφαση δεν δίδεται μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά στη γενικότερη νοοτροπία της μάρκας, που εκφράζεται με το μότο #BIGLOVE.

Εκθέσεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις καθώς και ένα ποικίλο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα περιμένουν τους επισκέπτες στο ιστορικό κτίριο, το οποίο η εταιρεία μοιράζεται με αρκετούς διάσημους εταίρους από τους τομείς του lifestyle, της σχεδίασης και της τεχνολογίας.

Παρουσίαση προϊοντικής γκάμας MINI στο BMW Welt

Ένας ακόμα σταθμός για τους επισκέπτες της IAA Mobility 2021 είναι το BMW Welt στο Olympic Park.

Το φουτουριστικά σχεδιασμένο κέντρο εμπειρίας φιλοξενεί επίσης έναν κόσμο MINI όπου εκτίθενται πολυάριθμα προϊόντα πέρα από την τρέχουσα γκάμα της μάρκας.

Εκτός από την τρέχουσα, ευρεία ποικιλία μοντέλων για την πολυτελή μικρή και compact κατηγορία – από το Cooper SE μέχρι τις σπορ εκδόσεις John Cooper Works – εκεί θα εκτίθενται και τα νέα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection.

Το MINI Vision Urbanaut και η πρωτοβουλία URBAN-X δίνουν το παρών στην MINI Area με ψηφιακές παρουσιάσεις.

Διαβάστε επίσης: Το νέο BMW CE 04 μοιάζει να έρχεται από το μέλλον και αλλάζει την αστική κινητικότητα

abb_img