Η Prometheus Eco Racing στο Podcast του CarsElectric.gr

Η Prometheus Eco Racing μίλησε για τους στόχους, τις προκλήσεις, και για τον διαγωνισμό Shell Eco Marathon στο Podcast, του CarsElectric.gr.

Η Prometheus Eco Racing είναι η αγωνιστική ομάδα ενεργειακής απόδοσης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, της Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Μέλη της ομάδας είναι προπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές, οι οποίοι σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ηλεκτρικά οχήματα υψηλής απόδοσης.

Εκτός, της κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων και της έρευνας, η ομάδα Προμηθέας λαμβάνει μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό απόδοσης και καινοτομίας, Shell Eco Marathon. Σε αυτόν συναντούν μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Μάλιστα, η πορεία τους στον διαγωνισμό κρατάει χρόνια και με πολλές επιτυχίες.

Η ερευνητική ομάδα Oceanos NTUA στο Podcast του CarsElectric.gr

Η ομάδα Prometheus Eco Racing μιλάει για όλα στο Podcast του CarsElectric.gr

Για αυτά και πολλά άλλα, μίλησαν στο Podcast του CarsElectric.gr, 3 μέλη της ομάδας Prometheus Eco Racing. Πιο συγκεκριμένα, είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα και επικοδομητική κουβέντα, εφ’ όλης της ύλης, με τους Αντώνη Σιδέρη, Αντώνη Γαρυφαλίδη και Νικηφόρο Κοτζοχάμπο.

Ειδικότερα, μας μίλησαν για τη δομή και τα μέλη που αποτελούν την ομάδα. Όπως επίσης και τους στόχους που έχουν τόσο για το άμεσο όσο και για το απώτερο μέλλον. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ενδιαφέροντα στοιχεία για το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, πάνω στο οποίο δουλεύουν, αποκαλύπτοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Φυσικά, έκαναν μία εκτενή αναφορά σχετικά με τον διαγωνισμό Shell Eco Marathon, στο οποίο θα συμμετέχουν τον προσεχή Μάιο. Επιπλέον, μας μίλησαν για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέχρι και σήμερα, αλλά και για πολλά άλλα.

Ευχόμαστε στην ομάδα Prometheus Eco Racing καλή συνέχεια στο ερευνητικό τους έργο και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό Shell Eco Marathon.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο Podcast του CarsElectric.gr, εδώ:

abb_img
spot_img