Η Ryvid Anthem «ξεκινάει» το ταξίδι της!

Η εταιρεία Ryvid αναμένεται να ξεκινήσει τις παραδόσεις της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας Anthem σε όσους έχουν κάνει προπαραγγελίες.

Η Ryvid Anthem είναι μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, της αμερικάνικης εταιρείας Ryvid, η οποία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της πριν από περίπου ένα χρόνο. Πλέον, η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι έτοιμες για τις πρώτες παραδόσεις προς όσους την έχουν παραγγείλει.

Ηλεκτρίζοντας τα… ρεκόρ με την Ultraviolette F77!

Μάλιστα, η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση μέσω του LinkedIn, αναφέροντας τα εξής:

«Η Ryvid είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει με τις μοτοσυκλέτες της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα ξεκινήσουμε την αποστολή μιας μικρής ποσότητας Anthem αυτή την εβδομάδα και που είχαμε προπαραγγελίες τους τελευταίους 12 μήνες. 

Urbet Riazor: Ένα ηλεκτρικό Vespino από τη Μάλαγα

Η Ryvid Anthem φροντίζει για την άνεση του αναβάτη

Σε ότι αφορά τη σχεδίαση της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, ξεχωρίζει το πλαίσιο από δπλωμένες μεταλλικές πλάκες. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να χρησιμοποιεί μια μέθοδο συναρμολόγησης εξ ολοκλήρου από μηχανικούς συνδέσμους, ενώ μειώνει και τον χρόνο συναρμολόγησης.

Urbet Riazor: Ένα ηλεκτρικό Vespino από τη Μάλαγα

Επιπλέον, η Anthem διαθέτει έναν ενεργοποιητή που μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει τη σέλα της μοτοσυκλέτας έως και 10 εκατοστά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ειδικότερα, αυτός επιτρέπει στους αναβάτες να έχουν την τέλεια εφαρμογή στην ίδια μοτοσικλέτα. Επίσης, τους επιτρέπει να ρίχνουν το ύψος της σέλας όταν είναι σε ένα φανάρι. Μετά μπορούν να την ανεβάζουν ξανά κατά την οδήγηση.

Oben Rorr: Μία ηλεκτρική σπορ μοτοσυκλέτα από την Ινδία!

Με αρκετή αυτονομία για την πόλη και με προσιτή τιμή

Περνάμε στις επιδόσεις, όπου η τελική ταχύτητα της Ryvid Anthem φτάνει τα 120 χλμ./ώρα και μέγιστη αυτονομία 120 χιλιομέτρων. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανική για κίνηση στις συνθήκες πόλης και όχι τόσο για μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Τέλος, η τιμή της είναι αρκετά προσιτή, αφού κοστίζει 7.800 δολάρια, καθιστώντας την από τις οικονομικότερες στην κατηγορία της.

abb_img
spot_img