Ηλεκτρίζοντας τα… ρεκόρ με την Ultraviolette F77!

Ο Baala Manikandan έσπασε κάθε ρεκόρ με την Ultraviolette F77, καλύπτοντας μία απόσταση άνω των 6.000 χιλιομέτρων σε 22 μέρες.

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Ultraviolette F77 ξεχωρίζει με την λειτουργικότητα και τη χρησιμότητά της. Παράλληλα, οι επιδόσεις της εντυπωσιάζουν, ενώ και το στυλ της δεν πάει πίσω, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχει δώσει η εταιρεία. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι νέα στον χώρο, έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει, αφού έχει «διαλύσει» κάθε ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες μίας ηλεκτρικής Ultraviolette F77, αποφάσισε να μπει στα βιβλία των ρεκόρ, κάνοντας με αυτή ένα μεγάλο ταξίδι. Ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες, ο Baala Manikandan, φόρτωσε στη νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα αποσκευές οι οποίες ζύγιζαν 55 κιλά και ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του.

Το Cineco E-RT3 είναι… αλλού!

Η Ultraviolette F77 έκανε 6.727 χιλιόμετρα άνετα

Ειδικότερα, ο Manikandan κατάφερε να καλύψει μία απόσταση 6.727 χιλιομέτρων, μέσα σε 22 ημέρες, διασχίζοντας 14 πολιτείες. Ξεκίνησε από την πόλη Chennai και το ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην πόλη Bengaluru.

Φυσικά, δεν ήταν εύκολο εγχείρημα, καθώς συνάντησε ανώμαλα εδάφη, ενώ βρέθηκε σε πολλαπλές καιρικές συνθήκες και σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 45 βαθμούς Κελσίου έως και -15 βαθμούς Κελσίου, δοκιμάζοντας τις αντοχές της Ultraviolette F77.

Lampago: Ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο… Made in Turkey!

Με 307 χιλιόμετρα αυτονομίας και 3 λειτουργίες ισχύος

Επιπλέον, η Ultraviolette F77 από την Ινδία επιτυγχάνει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 152 χλμ./ώρα, χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα που είναι στη μέση της μοτοσυκλέτας.

Σε ότι αφορά τη φόρτιση, η πραγματική του εμβέλεια είναι στα 307 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Όποιος… τυχερός την αποκτήσει θα έχει 8 χρόνια εγγύηση.

Urbet Riazor: Ένα ηλεκτρικό Vespino από τη Μάλαγα

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα διαθέτει 3 λειτουργίες ισχύος: Glide, Combat και Ballistic. Η λειτουργία που χρησιμοποιούσε πιο συχνά ο Manikandan κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ήταν η Combat. Μάλιστα, ο Manikandan τόνισε ότι κατάφερε να εξοικονομήσει περίπου 270 λίτρα καυσίμου.

Τελικά, ο Manikandan τα κατάφερε και μπήκε στα βιβλία ρεκόρ της Ινδίας, καθώς και της Ασίας. Διένυσε τη μεγαλύτερη απόσταση με ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και μάλιστα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Το αξίζει!

Editorial