Η Skroutz ενισχύει με ηλεκτρικά Nissan e-NV200 τον στόλο της

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Skroutz, το κάθε βαν κάνει 50-60 παραδόσεις ανά ημέρα, που σημαίνει 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια.

Καθώς το e-commerce αναπτύσσεται και η αστικοποίηση αυξάνεται, οι επιχειρήσεις πρέπει να ανταποκριθούν στις αλλαγές των κανονισμών για την αστική κινητικότητα, εστιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην κλιματική αλλαγή.

Μία από αυτές, η Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα – μαζί με την Skroutz Last Mile – με σκοπό να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα των ταχύ-μεταφορών, εντάσσει στον στόλο των οχημάτων της δέκα ηλεκτρικά οχήματα για τις ανάγκες της εταιρείας.

Πρόσφατα, η Skroutz προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας για την ενσωμάτωση δέκα αμιγώς ηλεκτρικών Nissan e-NV200 στον στόλο της, που θα δρομολογηθούν για την ταχυμεταφορά αγαθών. Μάλιστα, έως το τέλος του χρόνου στον στόλο της Skroutz θα προστεθούν άλλα 24 ηλεκτρικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Skroutz, το κάθε βαν κάνει 50-60 παραδόσεις ανά ημέρα, που σημαίνει 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια.

Αντικαθιστώντας 34, συνολικά, βαν με κινητήρα euro6 diesel (με εκπομπές CO2 της τάξης των 120 g/km) με αντίστοιχα ηλεκτρικά (με μηδενικές εκπομπές ρύπων), η εταιρεία θα εκπέμπει 4,080 CO2 λιγότερο, ανά βάρδια.

Η Nissan θα λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar

Έχοντας πλούσια κληρονομιά και τεχνογνωσία στα LCVs και στην ηλεκτροκίνηση, η Nissan θα λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar, που θα διαδεχθεί το πρωτοποριακό e-NV200, ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα μαζικής παραγωγής.

⇒ Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Townstar είναι η τελευταία πρόταση της εταιρείας στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

Με λεπτομέρειες σχεδιασμού εμπνευσμένες από το Nissan Ariya, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού μοτίβου Kumiko στην μπροστινή μάσκα και των προβολέων με την χαρακτηριστική υπογραφή, το Nissan Townstar προσφέρει μια λύση επόμενης γενιάς.

Ως το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο που φέρει το νέο λογότυπο της Nissan, η αμιγώς ηλεκτρική (και βενζινοκίνητη) έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar ενσωματώνει τα καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία και την τεχνολογία της Nissan.

Χτισμένο στην πλατφόρμα Alliance CMF-C στο εργοστάσιο Maubeuge στην Γαλλία,  το ολοκαίνουργιο compact  βαν φέρνει μια πραγματικά νέα εποχή για τα LCVs στην Nissan.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!