Η Skroutz ενισχύει με ηλεκτρικά Nissan e-NV200 τον στόλο της

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Skroutz, το κάθε βαν κάνει 50-60 παραδόσεις ανά ημέρα, που σημαίνει 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια.

Το e-commerce αναπτύσσεται, η αστικοποίηση αυξάνεται. Οι επιχειρήσεις πρέπει να ανταποκριθούν στις αλλαγές των κανονισμών για την αστική κινητικότητα, εστιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην κλιματική αλλαγή. Αυτό ξεκίνησε να κάνει και η Skroutz.

H μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα – μαζί με την Skroutz Last Mile – στοχεύει στην ενίσχυση του θετικού περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα των ταχύ-μεταφορών, εντάσσει στον στόλο των οχημάτων της δέκα ηλεκτρικά οχήματα για τις ανάγκες της εταιρείας.

Πρόσφατα, η Skroutz προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας για την ενσωμάτωση δέκα αμιγώς ηλεκτρικών Nissan e-NV200 στον στόλο της. Προφανώς για την ταχυμεταφορά αγαθών. Μάλιστα, έως το τέλος του χρόνου η Skroutz θα προσθέσει στον στόλο της άλλα 24 ηλεκτρικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Skroutz, το κάθε βαν κάνει 50-60 παραδόσεις ανά ημέρα, που σημαίνει 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Townstar είναι η τελευταία πρόταση της εταιρείας στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

Η Nissan θα λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar

H Nissan θα λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar, που θα πάρει τη θέση του πρωτοποριακό e-NV200. Ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα μαζικής παραγωγής.

Επιπλέον, έχει λεπτομέρειες σχεδιασμού εμπνευσμένες από το Nissan Ariya. Ειδικότερα, το εμβληματικό μοτίβο Kumiko στην μπροστινή μάσκα και των προβολέων με την χαρακτηριστική υπογραφή, το Townstar προσφέρει μια λύση επόμενης γενιάς.

Ως το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο με το νέο λογότυπο της Nissan, το Townstar ενσωματώνει τα καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία και την τεχνολογία της Nissan.

Τέλος, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Alliance CMF-C το βαν φέρνει μια πραγματικά νέα εποχή για τα LCVs στην Nissan.

abb_img
spot_img