Η Tesla ανοίγει αντιπροσωπεία στην Αθήνα!

Η Tesla ανοίγει την πρώτη της αντιπροσωπεία στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της από την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Η πρώτη αντιπροσωπεία της Tesla στην Αθήνα είναι πλέον γεγονός. Αν και η φίρμα έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2020, τώρα ανοίγει την πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής διατηρούσε ένα pop-up κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Επομένως, ο δημοφιλέστερος τρόπος καταχώρησης μίας παραγγελίας ή προγραμματισμού ενός test drive, ήταν το διαδίκτυο. Πλέον, η Tesla αλλάζει σελίδα και μεταφέρει την έδρα της στο Μαρούσι επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Tesla: Δυστύχημα στην Κίνα με δύο νεκρούς!

Στο Μαρούσι η αντιπροσωπία της Tesla στην Αθήνα

Η αντιπροσωπεία της Tesla στην Αθήνα βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 7, στη διασταύρωση με την οδό Νεαπόλεως. Σε αυτόν τον χώρο, οι υποψήφιοι αγοραστές θα βλέπουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας, καθώς και θα προγραμματίζουν κάποιο test drive.

Επιπλέον, η αντιπροσωπεία θα φιλοξενεί όλα τα μοντέλα της γκάμας της: Model Y, Model 3, Model S και το Model X. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση από τις αρχές του 2023 θα δούμε και το Model S Plaid των 1.022 ίππων.

Η Tesla κάνει… Zoom στη συνδεσιμότητα!

Παράλληλα, κατά πάσα πιθανότητα η νέα αντιπροσωπεία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Στον συγκεκριμένο χώρο θα λαμβάνουν χώρα και οι παραδόσεις των μοντέλων στους νέους τους ιδιοκτήτες. Ακόμη, θα αποτελεί και τη διοικητική έδρα της Tesla στην Ελλάδα, καθώς εκεί θα έχουν την έδρα τους τα στελέχη της αμερικάνικης φίρμας.

Ο Έλον Μασκ πούλησε μετοχές της Tesla!

Γιατί πουλάει μετοχές ο Έλον Μασκ;

Λίγο πριν τα εγκαίνια της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, ο Έλον Μασκ πούλησε αρκετές μετοχές της Tesla. Μάλιστα, διάφοροι αναλυτές συνδέουν την πώληση των μετοχών με την εξαγορά του Twitter, με αντίτιμο 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, ο Έλον Μασκ πραγματοποίησε την πώληση των μετοχών της Tesla κατά το διάστημα μεταξύ Παρασκευής 4 Νοεμβρίου και Τρίτης 8 Νοεμβρίου. Τέλος, η πώληση των μετοχών έριξε το μερίδιο του στην Tesla στο 14%, ενώ ψάχνει και για αντικαταστάτη του.

Editorial