Η Tesla τοποθέτησε πισίνα σε σταθμό ταχυφορτιστών!

H Tesla προσέθεσε μία πισίνα σε ένα σταθμό ταχυφορτιστών στη Γερμανία, με στόχο να κάνει πιο ευχάριστη την αναμονή της φόρτισης.

Στο σταθμό ταχυφορτιστών της Tesla, στο Hilden της Γερμανίας, πλέον υπάρχει και μια… πισίνα. Ουσιαστικά, η κίνηση αυτή ανήκει στο πλαίσιο των επενδύσεων άνεσης γύρω από τους σταθμούς φόρτισης της αμερικανικής φίρμας. Μετά από την ανάπτυξη των cube lounges στη Γερμανία, η Τesla παρουσίασε και μία κινητή πισίνα.

Tesla: Σαλόνια Qubes σε σταθμούς Supercharger

Και εγένετο η πισίνα της Tesla

Η πισίνα μοιάζει με container και έχει μαύρο χρώμα, ενώ στο πλαϊνό μέρος ξεχωρίζει το λογότυπο της Tesla σε λευκό χρώμα. Παράλληλα, το μικρό της μέγεθος σε συνδυασμό με το υλικό κατασκευής την καθιστούν φορητή. Ακόμη, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα ταυτόχρονα για 10 λεπτά.

Τέλος, η πισίνα στο συγκεκριμένο σταθμό, θα είναι ανοιχτή από Πέμπτη έως Κυριακή μεταξύ 14:00 και 17:00.

Το Tesla Model 3 θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία!

Ποιοι έχουν πρόσβαση στην πισίνα

Την πισίνα χρησιμοποιούν οι κάτοχοι Tesla, οι οποίοι φορτίζουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το αυτοκίνητο τους στον εν λόγω σταθμό. Μάλιστα, για την είσοδο τους στο χώρο της πισίνας πρέπει να δείξουν την σχετική εφαρμογή.

Όπως προαναφέραμε, η παραμονή στην πισίνα δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα η στάθμη της μπαταρίας θα έχει ανέβει αρκετά. Τέλος, ο σταθμός φιλοξενεί 40 ταχυφορτιστές (8 Superchargers έως 150 KW και 32 Superchargers έως 250 KW).

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!