Η Volta Trucks ανακοινώνει την επιστροφή της μετά την εξαγορά της

H Volta Trucks επιστρέφει στην Ευρώπη, μετά την ανακοίνωση της Steyr Automotive για την επανέναρξη της παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών.

Ακούστε το άρθρο

Μετά την εξαγορά της από τη Luxor Capital, η Volta Trucks ανακοινώνει την προετοιμασία της για την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές αγορές. Η εταιρεία στοχεύει στην πρώτη παράδοση φορτηγών στη Γερμανία έως το τέλος του έτους και στη συνέχεια στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκανδιναβία.

Η επαναφορά της Volta Τrucks στο ήρθε στο προσκήνιο, μετά την ανακοίνωση της Steyr Automotive για την επανέναρξη της παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών για λογαριασμό της Volta Τrucks. Με την προηγούμενη πτώχευση της εταιρείας και την ανασφάλεια της Proterra, παροχή χρηματοδοτικής ενίσχυσης από τη Luxor Capital να επαναφέρει την Volta Τrucks στην κορυφή του κλάδου.

Η Volta Trucks ξεκίνησε την παραγωγή των ηλεκτρικών φορτηγών Volta Zero

Το νέο μοντέλο της Volta Trucks είναι πιο απλοποιημένο και αποδοτικό 

Η εταιρεία σχεδιάζει να επιστρέψει με ένα απλοποιημένο και πιο αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο, εστιάζοντας στην ταχύτητα στην αγορά, την κεφαλαιακή αποδοτικότητα και την κερδοφορία. Το νέο τους προϊόν “σασί-καμπίνα” υποστηρίζεται από μια πλήρη προσφορά συντήρησης και υπηρεσιών, καθώς και συνεργασίες με κατασκευαστές αμαξωμάτων.

Επιπλέον, με περίπου 150 εργαζομένους που παραμένουν στην εταιρεία, η Volta Τrucks έχει ήδη ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Το σχέδιο χρηματοδότησης που υποστηρίζει η Luxor Capital πρέπει να καθοδηγήσει τη Volta Trucks στη φάση της σειριακής παραγωγής και την υλοποίηση των παραγγελιών και των παραδόσεων πελατών.

Volta Zero: Στην παραγωγή και με τη βούλα!

Η ανάπτυξη των οχημάτων Volta Zero είναι σε πλήρη εξέλιξη και πρέπει να πληροί τα νέα πρότυπα ασφάλειας GSR-2. Με προγραμματισμένες παραδόσεις σε πελάτες στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και συνεργασίες με τη Steyr Automotive για την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών, η Volta Trucks δείχνει να επιστρέφει με δύναμη στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων.

 

abb_img