Η ζωή είναι ωραία με το… Living Vehicle HD24!

Η εταιρεία Living Vehicle λανσάρει το πολυτελές ηλεκτρικό ρυμουλκούμενο, με το οποίο οι «αποδράσεις» εκτός πόλης θα έχουν άλλη αίσθηση.

Η εταιρεία Living Vehicle προσφέρει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία μέσω του ηλεκτρικού ρυμουλκούμενου HD24. Το πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ διαθέτει τα ίδια προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες με το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, HD30. Η μοναδική διαφορά είναι στο μέγεθος.

Η Living Vehicle με έδρα την Santa Barbara, «γεννήθηκε» το 2017 με στόχο να φέρει κοντά τους λάτρεις της περιπέτειας με την άγρια φύση. Υπεύθυνη για τη δημιουργία της αμερικάνικης εταιρείας είναι οι Mathew και Joanna Hofmann.

Winnebago eRV2: «Εξηλεκτρισμένος» και ο τουρισμός

Το Living Vehicle HD24 έχει τα… πάντα!

Η εταιρεία παρουσίασε την έκδοση HD24, η οποία διαθέτει σύστημα ενέργειας 72 kWh και μία πλήρως ηλιακή οροφή. Όπως ακριβώς και η έκδοση HD30. Το ηλεκτρικό ρυμουλκούμενο χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία συσκευών υψηλών προδιαγραφών, κλιματισμού εκτός δικτύου κ.α.

Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στους επιβάτες του και με κρύο αλλά και με ζέστη, μέσω του πρωτοποριακού σύστημα HVAC με 2 ζώνες inverter mini-split. Επίσης, εντός του HD24 υπάρχει άνετο διπλό κρεβάτι, ηλιακό ψυγείο, καθώς και τηλεόραση 42 ιντσών 4K. Ακόμη, διαθέτει πλυντήριο πιάτων, εστία μαγειρέματος, εξωτερική βεράντα 2,4 μέτρων κ.α.

Ένα νέο… τροχόσπιτο δια χειρός Airstream και Porsche

Η ζωή είναι ωραία με το Living Vehicle HD24!

Η εταιρεία δηλώνει για το HD24:

«Το Living Vehicle είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ρυμουλκούμενο ταξιδιού, είναι ένα κινητό διαφυγής 5 αστέρων. Με μία σειρά επιπέδων επένδυσης και πληθώρα επιλογών προσαρμογής, προσφέρει μία ταξιδιωτική εμπειρία όπως καμία άλλη. Η σχεδίαση υψηλών προδιαγραφών συναντά την απαράμιλλη ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι κάθε ταξίδι είναι τόσο αξέχαστο όσο και οι προορισμοί».

The Boulder: Ένα τροχόσπιτο… powerbank!

 Η Co-Founder της Living Vehicle σχολίασε για το HD24:

«Η σειρά HD προσφέρει τώρα μία σουίτα μοντέλων που επαναπροσδιορίζει τη ζωή εκτός δικτύου. Περισσότερο από τρέιλερ, αντιπροσωπεύουν έναν υπερυψωμένο τρόπο να βιώνεις τον κόσμο: ένα μείγμα ακατέργαστης φύσης και απαράμιλλης πολυτέλειας, όλα αυτά χωρίς να σε δεσμεύουν με τον πολιτισμό».

Τέλος, το HD24 κατασκευάζεται κατά παραγγελία με την παραγωγή του να ξεκινάει τον επόμενο χρόνο. Ακόμη, σε ότι αφορά την τιμή του, αυτή ξεκινάει από τα 299.995 δολάρια, η οποία είναι χαμηλότερη συγκριτικά με άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Editorial