Ένα νέο… τροχόσπιτο δια χειρός Airstream και Porsche

Ένα ιδανικό τροχόσπιτο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσίασε η εταιρεία Airstream, με βοήθεια από την Porsche Design.

Το νέο τρέιλερ της Airstream έχει λίγο από… Porsche και κάνει μοναδικά τα ταξίδια στη φύση με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, συνώνυμο της σχεδίασης και της λειτουργικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, υπεύθυνη για την σχεδίασή του είναι η βρετανική εταιρεία Airstream, με την Porsche Design να συμβάλλει για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι δύο εταιρείες παρουσίασαν πρόσφατα το νέο concept.

Porsche: Η σκήνη οροφής που θα λατρέψουν οι campers!

Ένα νέο... τροχόσπιτο δια χειρός Airstream και Porsche

Μικρό και φουλ αεροδυναμικό το τρέιλερ της Airstream και της Porsche

Το εν λόγω τρέιλερ είναι μοντέρνο, αεροδυναμικό με μικρό σχετικά βάρος, διευκολύνοντας έτσι τη ρυμούλκηση από ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή ένα μικρό SUV.

Ειδικότερα, το νέο concept είναι ασημί, όμοιο με παρόμοια τρέιλερ της Airstream, το οποίο όμως ανέλαβε το Studio F.A. Porsche. Δηλαδή, η υπο-μάρκα μόδας και αξεσουάρ της γερμανικής φίρμας. Το νέο τροχόσπιτο διαθέτει ένα εξαιρετικά κομψό σχήμα και ένα σετ παραθύρων στο εμπρός μέρος.

Ο Mark Webber… δαμάζει την Porsche Taycan στην Τασμανία

Βέβαια, η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στο πίσω μέρος, το οποίο είναι στρογγυλεμένο, στοιχείο που βελτιώνει την αεροδυναμική του απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει μία αναδυόμενη οροφή με ενσωματωμένες τέντες και μια ανάρτηση χαμηλώματος.

Τέλος, το τροχόσπιτο χωράει στα περισσότερα γκαράζ λόγω του μικρού του μεγέθους, αφού το μήκος του δεν ξεπερνάει τα 16 μέτρα.

Μία Porsche 911 από… καφέ, φακές και αυγό!

Το εσωτερικό είναι σαν δωμάτιο ξενοδοχείου

Εσωτερικά, το τρέιλερ είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό. Ειδικότερα, θυμίζει εσωτερικό δωματίου ξενοδοχείου. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με εστία μαγειρέματος και ενσωματωμένο νεροχύτη, μπάνιο και μεγάλο χώρο ψυχαγωγίας με δύο παγκάκια.

Τέλος, υπάρχει αρκετός χώρος για το σύστημα ελέγχου κλιματισμού, τις δεξαμενές νερού, καθώς επίσης και τη μπαταρία.

Αυτή είναι η gaming καρέκλα της Recaro με αύρα… Porsche

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Airstream, Bob Wheeler, δήλωσε:

«Η καινοτομία είναι η τέχνη της ανακάλυψης του δυνατού. Η συνεργασία μας με το Studio F. A. Porsche έφερε ταλαντούχα νέα μάτια και μυαλά στην ατελείωτη διαδικασία βελτίωσης της εμπειρίας Airstream. Είναι μία φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση που στοχεύει στην προσέγγιση μιας ευρύτερης, πιο διαφοροποιημένης βάσης δυνητικών πελατών».

Δείτε το σχετικό video:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!