Ένα smart forfour EQ μοίρασε πολλά… χαμόγελα

Η μεγάλη νικήτρια της 4ης λαχειοφόρου αγοράς που οργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κέρδισε ένα ηλεκτρικό smart forfour EQ.

Το μεγάλο δώρο της 4ης λαχειοφόρου αγοράς, την οποία οργάνωσε, ήταν ένα smart forfour EQ, προσφορά της Mercedes-Benz Ελλάς. Μάλιστα, η λαχειοφόρος αγορά διήρκησε από τις 2 Μαρτίου έως και τις 9 Μαΐου 2022 και ανέδειξε 173 νικητές.

Επιπλέον, τα έσοδα από τους 91.694 λαχνούς θα καλύψουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των 303 παιδιών, τα οποία διαμένουν στα 11 σπίτια του οργανισμού.

smart #1: Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό SUV των 272 ίππων!

Ποια κέρδισε το smart forfour EQ;

Η τυχερή που κέρδισε το αμιγώς ηλεκτρικό smart forfour EQ και μάλιστα αγοράζοντας μόλις 5 λαχνούς, είναι η κ. Αγγελική Προδρομίδη. Το τετράπορτο και τετραθέσιο ηλεκτρικό μοντέλο έχει συμπαγείς διαστάσεις και είναι ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη. Επιπλέον, το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο και προσφέρει περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

Ένα smart forfour EQ μοίρασε πολλά... χαμόγελα

Το smart forfour EQ διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 60 kW, ο οποίος προσφέρει δυναμική επιτάχυνση. Ακόμη, η αυτονομία του αγγίζει τα 130 χιλιόμετρα και ολοκληρώνει την φόρτιση του σε 1 ώρα με τη χρήση τριφασικού καλωδίου φόρτισης σε φορτιστή 22kW.

Η Mercedes-Benz διαμόρφωσε την αυτοκίνηση!

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Γιάννης Καλλίγερος, δήλωσε:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα το Έργο του, έως ότου να μην υπάρχει παιδί στη χώρα μας που να βρίσκεται σε ανάγκη. Ο οργανισμός, λοιπόν, μπορεί να στηρίζεται στην Εταιρεία μας και στην ομάδα εθελοντών που έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενοί μας. Όλοι μας αναγνωρίζουμε την προσφορά σας. Η δωρεά του smart forfour EQ συνέβαλε στις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκατοντάδων παιδιών που φιλοξενούν τα Σπίτια του Χαμόγελου πανελλαδικά».

Mercedes-Benz: Πανέτοιμη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Ένα smart forfour EQ μοίρασε πολλά... χαμόγελα

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε:

«Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη Mercedes-Benz Ελλάς για την εμπιστοσύνη και πολύτιμη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Η προσφορά, προφανώς, του smart fοrfour EQ προσέφερε ένα εκπληκτικό κίνητρο σε όσους θέλησαν να στηρίξουν τον Οργανισμό. Εύχομαι η κα. Προδρομίδη να χαρεί το δώρο της με ασφάλεια. Για τη Mercedes-Benz Ελλάς τι άλλο να πω… Υγεία, Δύναμη σε όλους και ελπίζω και του χρόνου να καταφέρουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος των παιδιών».

abb_img
spot_img